Proxy servere for skoler

February 25

Proxy servere for skoler


Skoler bruger ofte software på deres netværk til at filtrere, hvad web-sider deres elever kan se gennem skolens computere. Skolerne anvender disse filtre for en række årsager, varierende fra bekymringer om indhold, der kommer op på skolens ejede computerskærme til en retlig forpligtelse til at gøre det. Proxy-servere er ofte brugt af de studerende til at komme omkring disse begrænsninger, samtidig på campus.

Børns Act Internet Protection

Loven mandat at skoler filtrere indholdet af, hvad eleverne kan se gennem skole computerrum kaldes Børnenes Internet Protection Act (CIPA) .Den Federal Communications Commission (FCC) udstedt reglerne til gennemførelse af CIPA i 2001. Reglerne erklærede, at skolerne bruger E-sats teknologi finansieringsprogram skulle dokumentere, at de havde gennemført passende beskyttelsesforanstaltninger. Disse omfattede filtrering Internet indhold, der er uanstændigt eller skadeligt for mindreårige. Disse skoler havde også til at overvåge internetaktiviteter af studerende.

Filtrering Software

For at overholde CIPA lovgivning, begyndte skolerne at implementere Internet filtrering software, såsom St. Bernard iPrism filter på deres netværk. Disse filtre virker ved at blokere webadresser af hjemmesider, der opfylder kriterier, som netværkets administrator. De giver også mulighed for at overvåge og logge internetbrug af individuelle brugere. Nyere filtrering software giver disse funktioner til computere, der direkte kablede ind i netværket, samt computere forbinder trådløst eller via fjernadgang.

Proxy-servere

Proxy servere er en metode studerende på campus brug for at komme rundt filtrering funktioner i softwaren anvendes af skolens netværksadministrator. En proxy er en tjeneste, der giver flere værter til at oprette forbindelse til internettet via en enkelt forbindelsespunkt. Proxyservere er hjemmesider, hvor studerende typer i webadressen for en hjemmeside han ønsker at besøge. Hjemmesiden vil så kræve, at hjemmeside fra sin egen server, uden for skolen netværk, og rute webstedets data tilbage til brugeren på campus via webbrowseren. Dette giver brugerne mulighed for at se websider, der ellers ville blive blokeret af campus filtreringssoftware.

Beskæftiger sig med Fuldmagter

Fordi proxyservere tillade studerende at omgå skolens filterforanstaltninger helt, de er et problem, at netværksadministratorer nødt til at beskæftige sig med. Student internetadgang logs tillader administratorer at finde lister over de proxy-servere studerende bruger og tilføje dem til listen over lokaliteter filtrering software blokke. Men denne tilgang er problematisk, fordi der er utallige proxy-servere på internettet, at de studerende kan bruge. Nogle nyere Internet filtrering applikationer beskæftige sig med dette ved at inkludere funktioner til dynamisk at identificere og blokere proxyservere som studerende få adgang til dem.


relaterede artikler