Sådan Sync Windows Mobile i Ubuntu

April 27

Sådan Sync Windows Mobile i Ubuntu


Windows Mobile-enheder er typisk synkroniseret ved hjælp af ActiveSync eller Windows Mobile Device Center, men disse applikationer er kun kompatible med Windows-operativsystemet. For at synkronisere din Windows Mobile-enhed med Ubuntu, skal du installere et program kaldet SynCE. SynCE er en softwarepakke, der gør det muligt for Ubuntu til at kommunikere med Windows Mobile enheder ved hjælp af USB eller Bluetooth. Når SynCE er opsætning, kan du synkronisere data mellem dit Ubuntu computer ved hjælp af Evolution e-mail-klient og din Windows Mobile-enhed.

Instruktioner

Konfigurer Windows Mobile Device

1 Vælg "Start", "Programmer", "ActiveSync".

2 Vælg fanebladet "Connections".

3 Sørg for, at USB-forbindelser er aktiveret, da dette er nødvendigt, for at Ubuntu synkronisering til at fungere korrekt.

Installer SynCE

4 Vælg "System", "Administration" og derefter "Software Kilder" for at redigere softwarepakken kilder.

5 Vælg fanebladet "Third-Party Software" og klik på "Tilføj".

6 Indtast eller indsæt "deb http://ppa.launchpad.net/synce/ubuntu [VERSION] main" og klik på "Tilføj Source." Sørg for at udskifte [VERSION] med den version af Ubuntu du bruger (for eksempel "jaunty," "karmisk," "klare" er de tre seneste versioner af Ubuntu).

7 Klik på "Luk" for at gemme dine ændringer og klik på "Opdater" for at genindlæse softwaren databasen.

8 Start Terminal ved at vælge "Programmer," Tilbehør "og derefter" Terminal ".

9 Type "sudo apt-get install synce-hal librra-værktøjer librapi2-værktøjer MultiSync-værktøjer opensync-plugin-synce synce-sync-motor opensync-plugin-evolution sync", og tryk derefter på "Enter". Du skal indtaste dit administrative adgangskode for at fortsætte med installationen. Terminal vil give dig besked, når installationen af ​​disse programmer er færdig.

SynCE Usage

10 Tilslut din Windows Mobile-enhed til Ubuntu computer ved hjælp af de relevante USB-kabler.

11 Start Terminal ved at vælge "Programmer", "Tilbehør" og derefter "Terminal".

12 13 14 Synkroniser dine data til Windows Mobile-enhed ved at skrive "msynctool --sync synce-sync" og derefter trykke på "Enter". Kør denne kommando fra Terminal helst du har brug for at synkronisere din Windows Mobile-enhed med Ubuntu.


relaterede artikler