Photo Printing Wizard Alternativer

June 29

Photo Printing Wizard Alternativer


Windows XP og Windows Vista skib med fotoprint Wizard, et hjælpeprogram, der lader brugerne ændre format og når du udskriver billeder. Selvom dette hjælpeprogram er nyttig, mange brugere opdaterer til Windows 7 og finde Photo Wizard Printing ikke længere. Andre brugere har brug for mere kraftfuld software, som giver dem større kontrol over billedet udskrivning. Der findes flere Wizard fotoprint alternativer for disse brugere, der gør udskrivning af fotos en enkel opgave.

Adobe Photoshop CS5

Adobe Photoshop CS5 er et graphic- og fotoredigering software, der bruges af grafiske designere, fotografer og andre digitale kunstnere. Softwaren tilbyder grundig kontrol over billeder og hvordan de udskriver. Det kan prale kraftfulde billede retouchering funktioner, avanceret farvestyring og detaljeret kontrol print. Ifølge Adobe, dens "Proof Color" funktion tillader endda en bruger at få vist, hvordan billedet vil blive vist som udskrevet af en bestemt enhed. Med alle disse funktioner, Photoshop er bedst til professionelle og avancerede hobbyfolk, der forstår, hvordan hver enkelt indstilling fungerer. Det er også forholdsvis dyre på grund af dets tilsigtede professionel brug.

GIMP

Den Gnu Image Manipulation Program (GIMP) er et gratis, open-source billedredigeringsprogram sammenlignes med Photoshop i form af funktioner. Ifølge GIMP team, software tilføjede sin egen printer nytte med sin 2.4.0 version. Dette værktøj giver brugeren detaljerede kontrol over, hvordan en fotoprint, herunder tryk størrelse, opløsning og farveindstillinger. GIMP har online dokumentation og snesevis af støtte websteder dedikeret til det, så brugerne får gennem sin stejl indlæringskurve har masser af steder at søge hjælp. Ligesom Photoshop, GIMP kræver relativt avanceret viden om trykprocessen, men når mestrer, kan give brugerne kraftfulde kontrol over, hvordan deres fotos udskrives.

KODAK EASYSHARE

KODAK EASYSHARE software giver en enklere, mere brugervenlig alternativ end GIMP og Photoshop. Denne gratis software har skabeloner til hjemmet trykning projekter, organisation funktioner og retouchering værktøjer (reference 1). Den visuelle interface er tilgængelig for dem, der ved lidt om billedredigering, men ønsker at foretage grundlæggende valg om tryk størrelse, reduktion af røde øjne, og forudindstillede farveindstillinger. Som en ekstra bonus, KODAK EASYSHARE også værktøjer til at offentliggøre fotos på hjemmesider som Facebook (reference 3). Samlet set er denne software er et godt valg for amatører, der ønsker enkle værktøjer til at dele deres hjem fotografering.

Windows Fotofremviser

Den enkleste alternativ til Wizard Photo Printing skibe lige med Windows 7. Windows Fotofremviser er en grundlæggende hjælpeprogram, der giver brugerne mulighed for at styre, hvordan og hvor deres fotos print. Mens det mangler kraftfulde retouchering funktioner, Windows Photo Viewer giver brugerne grundlæggende udskrivning muligheder som papirformat, print stil, og valget af trykning derhjemme eller bestilling udskrifter fra flere online virksomheder. Windows Fotofremviser er en enkel, men effektiv løsning til Windows 7-brugere, der ikke længere har Photo Wizard Printing.


relaterede artikler