Sådan Tilmeld dig AOL Dial-Up Via Internettet

March 6

Sådan Tilmeld dig AOL Dial-Up Via Internettet


AOL dial-up service tilbyder kunderne mulighed for at vælge en pakke, der passer bedst til deres behov. Hver pakke kommer sammen med funktioner til at forbedre brugerens online oplevelse. High-speed Internet-brugere kan også vælge en sikkerhedskopi dial-up pakke i tilfælde af nødsituationer. Uanset hvilken pakke brugeren picks, dial-up service kan bestilles direkte via AOL hjemmeside.

Instruktioner

1 Naviger til AOL dial-up hjemmeside (se Resources) og se de forskellige dial-up pakker. Klik på "Plan Detaljer" for at se, hvor mange e-mail konti kommer med hver konto, og de funktioner, der er inkluderet. Vælg "Tilmeld dig nu" under prisen på den pakke, du vælger.

2 Skriv dine kontaktoplysninger i "Fortæl os om dig" form. Medtag dit fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Tryk på "Fortsæt".

3 Vælg et brugernavn til din nye e-mailadresse og AOL-konto, og skriv den ind i feltet "E-mail-adresse". Sørg for, at brugernavnet ikke overstiger 16 tegn og indeholder ingen symboler. Opret en adgangskode, der er op til otte tegn i længden og indeholder ingen symboler. Tryk på "Fortsæt".

4 Læs medlemskab aftale AOL og klik de blå links for mere information. Vælg "Jeg accepterer."

5 Rul gennem menuen "Payment Option" og vælg hvilket kreditkort du ønsker at betale med eller pluk "Kontrol" for at bruge dine kontrollere oplysninger. Indtast dine betalingsoplysninger på, og klik på "Send ordre" for at færdiggøre din AOL dial-up orden. AOL vil opkræve den konto automatisk hver måned for den valgte plan.

6 Tryk på "Nej tak" nederst på skærmen betalingsmetode for at tilføje AOL dial-up til dit hjem telefon service i stedet. Tryk på "Fortsæt" og skriv dine faktureringsoplysninger til dit hjem telefon service, så den passer til regningen, du modtager hver måned.

7 Klik på "Fortsæt" og læs "telefonregning vilkår og betingelser." Vælg "Fortsæt" og indtast din fødselsdato i formularen. Skriv al tekst i form, der vises i boksen sikkerhed og tryk på "Send ordre" for at færdiggøre din AOL dial-up orden.


relaterede artikler