Beskrivelse af Spiceworks Overvågning Software

September 15

Spiceworks er et open source-software program rettet mod små til mellemstore virksomheder kører et computernetværk. Softwaren gør det muligt for it-chefer til at styre og holde styr på computere på deres netværk

Fungere

Spiceworks forenkler og fremskynder de administrative opgaver, der kræves for at køre en it-netværk. Det giver også fejlfinding muligheder, der potentielt spare tid og hovedpine. Netværk ledere kan for eksempel sammenligne en enhed, der ikke arbejder med en, der bruger en simpel diagram for et enkelt punkt for punkt sammenligning ..

Egenskaber

IT-medarbejdere kan overvåge netværk og administrere konfigurationsændringer hjælp Spiceworks. De kan for eksempel opdatere softwarelicenser og opdage, hvis enhver uautoriseret software er blevet installeret på et netværk. Det har en helpdesk-funktion. Softwaren har også et netværk mapping værktøj, som er nyttigt for at kontrollere, hvor meget båndbredde der bruges af de enkelte enheder.

Fordele

Fordi det er open source-software, kan Spiceworks installeres på flere computere, som er nyttig for nogen tilsyn mere end et business-netværk. Støtten facilitet sætter administratorer i kontakt med andre mennesker i Spiceworks brugerne, hvis de støder på problemer eller ønsker rådgivning.


relaterede artikler