Sådan bruges Legal papirformat Med en laserprinter

January 3

Ønsker du at lære at bruge papir juridisk størrelse med en laserprinter? Følg disse trin for at gøre det lidt lettere for dig selv, hvis det er din første gang. Forhåbentlig vil det være lidt mindre stressende end hvad du havde forventet.

Instruktioner

1 Før du udskriver dit dokument, skal du sørge for sidestørrelsen er sat til juridisk papir. Gå til "Filer> Sideopsætning" og derefter klikke på fanen "Paper Size". Vælg "Legal" fra drop-down menuen.

2 Gå til printeren og tage papirbakken ud. Fjern papir bogstavet størrelse.

3 Indsæt omkring halvdelen af ​​den pakke af papir juridisk størrelse i bakken, afhængigt af dybden af ​​din bakken. Større printere kan acceptere en hel pakke, mens mindre ikke kan.

4 Sørg for, at papiret går under metalklemmerne placeret på både forsiden og bagsiden af ​​bakken.

5 For printere, der ikke har en bakke, er du nødt til manuelt at indføre papir juridisk størrelse. Find papirindføring enten på forsiden eller bagsiden af ​​printeren.

6 Put et par ark papir juridisk størrelse i papir-feed. Papiret bør placeres så tæt på gummi spindler som muligt. Disse spindler vil trække papiret ind i maskinen og foder det gennem printeren.

7 Udskriv en testside.

TIPS

  • Sørg for ikke at lægge for meget papir i bakken. Det vil medføre en printer papirstop.
  • Sørg for at du korrekt vælger papir juridisk størrelse i dit dokument.
  • Sørg for, at papiret er placeret under metalklemmerne i papirbakken.
  • Læs din manual omhyggeligt for at se, hvor mange juridisk størrelse papirer det kan holde. Du ønsker ikke at overløb det forårsager papirstop i printeren.

relaterede artikler