Sådan bruges Facebook Del Via Feature

March 7

Sådan bruges Facebook Del Via Feature


Facebook og Twitter er begge fantastiske sociale netværkssider. Hvis du bruger Twitter, ved du, at en af ​​det fantastiske funktioner er den Retweet, som giver dig mulighed for at videregive et indlæg, du modtager til dine venner og tilhængere. Retweeting gør det meget nemt at dele information i Twitter.

Facebook giver dig også mulighed for at dele en vens bogførte link på samme måde som en Retweet! Ved hjælp af Share-funktionen, kan du sende en vens vare til din egen profil og levende foder, og samtidig give dem kredit med en Via besked.

Dette lader alle dine venner se indlæg, som du modtager fra folk, der måske ikke er på alles liste. Det er en fantastisk måde at videregive sjove, interessante eller vigtige links, som du vil dele med alle, eller blot nogle af dine venner.

Det er nemt at bruge denne funktion. Her er Sådan bruges Facebook Del Via Feature.

Instruktioner

1 Først og fremmest, Facebook øjeblikket ikke lade dig Del alt det, dine venner indlæg. Du kan ikke dele deres statusopdateringer eller Billeder.
Du kan dele nogen af ​​deres Sendt links. Dette vil omfatte hjemmesider, links eller videoer, som en ven eller organisation indlæg til deres News Feed.

For at forenkle hvordan at vide, hvad ting, du kan dele, bare kigge efter ordet "Del" under punktet. Det vil være ved siden af ​​"kommentar" og "Like" valg, og hvis det er der, kan du Del!

2 Sådan bruges Facebook Del Via Feature


Hvis en ven har bogført et element, du vil dele og sende til din profilside med en Via kredit, skal du klikke på linket "Del" under punktet.

3 Sådan bruges Facebook Del Via Feature


En kasse "Send til profil" vil poppe op. Du kan skrive en besked i tekstfeltet, der vil sende sammen med den fælles emne, eller du kan bare lade det stå tomt og lad posten tale for sig selv.

Du kan også klikke på "Send som en besked i stedet". Dette giver dig mulighed for at dele posten med kun én ven, en liste eller en e-mailadresse.

Standardindstillingen er at vise et miniaturebillede af den udstationerede element sammen med posten, så hvis du ikke ønsker, at miniature for at vise, du er nødt til at markere feltet "Ingen Miniature". Normalt ville du bruge standardindstillingen og vise thumbnail.

Lad os sige, du vælger at dele det på din profil og levende foder. Bare klik på knappen "Del" for at skrive elementet.

4 Sådan bruges Facebook Del Via Feature


Du vil få en bekræftelse på skærmen, som meddelelsen blev sendt til din profil. Klik på din profil eller Live News Feed til at se, hvordan Fælles meddelelse ser ud til resten af ​​verden. Den afsenderen af ​​meddelelsen vil blive givet kredit ved at placere ordet "Via" foran deres navn ved reposted element.

Du har lige gjort Facebook version af en Retweet!

TIPS

  • Før du Del elementet ved at bogføre det på din profil, at Post Profil boksen giver dig også mulighed for at vælge den Privacy niveau, du vil bruge. Du kan vælge at dele med alle, Friends of Friends, Kun Venner, eller Tilpas.

relaterede artikler