Sådan må Stop Light Clip Art

March 11

Sådan må Stop Light Clip Art


Clip kunst er en lav kvalitet animeret ikon, der fylder meget lidt plads på harddisken og er let at indsætte i dokumenter eller præsentationer at tilføje lidt farve. Oprettelse stoplys multimedieklip er forholdsvis let, da alt du behøver, er en sort rektangel og tre farvede cirkler. Du kan endda lave en cirkel lysere end de andre, hvis du ønsker at angive en grøn, gul eller rødt lys. Der er forskellige art software programmer, som du kan bruge til at hjælpe dig med at oprette stoplys multimedieklip.

Instruktioner

1 Opret stoplys multimedieklip med Adobe Photoshop. Dette program gør det muligt at oprette et rektangel og sætte de tre farvede cirkler i det. Du kan endda justere opaciteten af ​​to af dem, hvis du vil have det til at ligne et grønt lys eller rødt lys. Mens de fleste designere anser det for en af ​​de øverste tegneprogrammer, er det også dyrere og tager tid at mestre.

2 Opret stoplys multimedieklip med Irfanview. Dette gratis program byder på mange af de samme grundlæggende værktøjer som Photoshop. Boksen ikonet til venstre kan du tegne den lodrette ikonet cirkel vil skabe cirklerne kasse og (hold SHIFT nede for at skabe en perfekt cirkel). I modsætning til Photoshop, men du kan ikke ændre opaciteten til at skabe en lys lysere end de andre. Imidlertid gør to af farverne mørkere end den tredje vil opnå en lignende virkning.

3 Opret stoplys multimedieklip med Tux Paint. Dette program er markedsført til elementære skolebørn, hvilket gør det særligt nemt at bruge. Den "Shapes" knappen giver alt hvad du behøver for at skabe de rektangulære og cirkulære aspekter af stop lys, og den grundlæggende "Colors" skabelon nederst undgår de til tider komplicerede farve menuer på mere avancerede programmer.


relaterede artikler