Sådan opgraderer Phoenix BIOS 4.0

September 12

Sådan opgraderer Phoenix BIOS 4.0


The Phoenix BIOS 4.0 nytte er et program gemt på din computer, indlæser før systemindstillinger operativsystemet og kontrol. BIOS gemmer din magt, video og hukommelse indstillinger, sammen med data såsom systemets tid. Ikke al hardware og software er kompatible med hver type af BIOS, så du måske bemærke problemer med din computer efter installation af nye komponenter. Opgradering af Phoenix BIOS til en ny version løser problemet kompatibilitet.

Instruktioner

1 Naviger til Phoenix websiden, og rul ned til "Partners" overskrift nederst på siden. Klik på linket "BIOS opdateringer" placeret under den "Partners" overskrift.

2 Klik på linket "Download" under "Navigation" overskrift i venstre side af websiden. Vælg "Gem som" for at gemme BIOSAgent Plus filen til din computers harddisk.

3 Find den mappe, hvor du har hentet filen. Dobbeltklik på "BIOSAgentPlus.exe" fil og vælg "Næste". Vent til programmet til automatisk at registrere din aktuelle Phoenix BIOS-version og find de seneste opdateringer er tilgængelige for download.

4 Rul gennem listen over tilgængelige downloads og find den BIOS-version, du vil installere. Klik på den blå "Download" ikonet ved siden af ​​navnet på den BIOS-version.

5 Klik på "Næste" og vælg "Afslut" for at installere BIOS-opdateringen. Åbn din computers "Start" menuen og navigere til "Genstart" valgmulighed. Tryk på "F2", når "Tryk F2 for at Enter Setup" besked popper op på skærmen som operativsystemet genstartes.

6 Tryk på "F9" og klik på "Enter" for at indlæse belastningen standardkonfigurationen for "Main" fanen. Rul til "Avanceret" fanebladet og klik på "F9" og "Enter". Gentag processen med "Sikkerhed", "Power" og "boot" faner.

7 Få adgang til fanen "Exit" og rul til "Exit Saving Changes" valgmulighed. Tryk på "Enter" og klik på "Enter" igen for at afslutte BIOS-menuen.

TIPS

  • Hvis du bruger en præ-bygget computer, der kører Phoenix BIOS, din computers producenten giver også opgraderinger til BIOS gennem sin støtte webside. Vælg muligheden for din specifikke computermodel fra support siden og vælge "Downloads" muligheder for at se en liste over BIOS-versioner er tilgængelige for download.

relaterede artikler