Sådan bruges Microsoft Office InfoPath 2007

March 26

Microsoft Office InfoPath 2007 er en form-making program designet til at arbejde sammen med andre Microsoft Office-programmer og til at hjælpe med at indsamle data nemt og hurtigt. InfoPath-formularer arbejder i flere formater; formularer kan e-mailes, åbnede i webbrowsere eller sendes til mobiltelefoner og enheder. Når formularer sendes til modtagere, formerne er aktive. Modtagere kan udfylde de åbne kasser på InfoPath formularen med de ønskede oplysninger og returnere formularen til den oprindelige afsender.

Instruktioner

1 Begynd en formularskabelon ved at vælge "File"> "Design et Form skabelon." Dette vil bringe op Design en formular skabelon vindue. Formularer kan være baseret på en anden fil, såsom en database, eller kan skabes fra bunden. Til at begynde en formular fra bunden, skal du vælge "Blank" i "baseret på", og klik "OK". Din formular vil åbne med Design Opgaver vinduet åbent på højre side af din tom formular.

2 Design formularen layout. Klik på "Layout". Dette vil vise dig alle de mulige bord layouts og styringer til din formular. Du skal vælge et layout bord til din formular og derefter administrere cellerne inden for dette layout til at skabe design til din formular. Du kan ændre layoutet ved at sammenlægge celler eller opdele celler lodret eller vandret. For at fusionere eller split, skal du blot klikke i en celle for at markere det og derefter dobbeltklikke på handlingen i Design ruden i højre side af skærmen.

3 Put indhold i cellerne i din formular. Når dit layout er færdig, kan du tilføje tekst til en celle af formularen ved at klikke på cellen. Hvis din formular er at indsamle personlige oplysninger, kan indholdet af separate celler være "Navn", "Adresse", "Fødselsdato-" og lignende overskrifter.

4 Føj kontroller til din formular. Se listen af ​​kontrol til rådighed i InfoPath 2007 ved at klikke på "Controls" i ruden Design Opgaver. Controls, der kan føjes til InfoPath-formularer omfatter drop-down lister, afkrydsningsfelter og mere. Du kan også bare placere en tekstboks, der tillader formularens modtageren til at skrive direkte i formularen. Hvis du har bedt om "Navn" og "Adresse", for eksempel, vil du ønsker at sætte en tekstboks ved siden af ​​disse ord, så din modtager kan udfylde de ønskede oplysninger.

5 Gør dine celler rulle. Indsæt layout Controls afsnit indeholder en "Rulle Region" valgmulighed. Når du klikker på en celle og aktivere denne indstilling for cellen, vil en rullebjælke tilføjes til cellen, og dine modtagere vil være i stand til at rulle cellen. Dette er nyttigt for celler, som sandsynligvis vil indeholde mere information end størrelsen af ​​cellen vil holde. For eksempel kan du bede om en 200-ord bio i en celle, som kun vil holde 50 ord. Når den enkelte at udfylde formularen får til bunden af ​​cellen, kan han blot rulle ned og fortsætte med at skrive i cellen.


relaterede artikler