Sådan finder værdifulde domæner

April 29

Sådan finder værdifulde domæner


Et værdifuldt domæne er en, der er ønsket af en virksomhed eller en fremtrædende person. At finde en værdifuld domæne kræver en blanding af tålmodighed, planlægning og held. Værdifulde domænenavne kan sælge for tusindvis af dollars, så det er et lukrativt marked. Forudsigelse og finde disse domænenavne kaldes cybersquatting. Selvom det lyder ubehageligt, er det blot en anden form for udbud og efterspørgsel; du har det domæne, og en anden er villig til at betale for dette domænenavn.

Instruktioner

1 Forske i nye virksomheder, der kan være villige til at betale for en personlig domænenavn. Tjek Wall Street Journal og Financial Times for nye nystartede, der har god finansiel opbakning. Disse virksomheder er dem, der gerne vil et domænenavn, der linker til navnet på dette selskab. TechCrunch er en anden stor ressource for nye online nystartede.

2 Find der kører for præsidentvalg, senats- og repræsentative stillinger. Lokale og landsdækkende aviser er stor for dette. Disse mennesker vil ønske domænenavne, der afspejler deres egne navne. Tænk, hvis for eksempel www.barackobama.com bundet til et pornografiwebsted. Disse mennesker er villige og i stand til at betale for at beskytte deres image. Holde øje med up-and-coming delegerede kører i dit område.

3 Køb op domænenavne bruger et domænenavn hosting service. Medtag .dk, .org, .net og Edu navne, hvis muligt. Brug Google Adsense til at give en kortsigtet indtjening på dine websteder. Placer indhold på dit websted, der giver søgemaskinecrawlere at kategorisere dit websted. Medtag en e-mail-adresse, som folk kan kontakte dig for at købe domænet.

4 Kontakt delegerede at lade dem vide, at du ejer hjemmesider, der er knyttet til deres navne. Sæt dine gebyrer i henhold til deres omdømme og status, men være parat til at forhandle. Alternativt kan du bruge en værdifuld domænenavn auktion site.

TIPS

  • Husk, afpresning og ærekrænkende udtalelser er en forbrydelse.