Sådan Embed en web-adresse Under tekst

April 15

Sådan Embed en web-adresse Under tekst


Hver webside er entydigt identificeret ved sin adresse. Den oprindelige motivation bag oprettelsen af ​​World Wide Web var at indsætte links ( "hyperlinks") i forbindelse med grafiske elementer inden for rammerne af en side. Når brugeren klikker på et grafisk element, browseren navigerer til webadressen kodes af det tilsvarende link. Især kan du integrere et adresse under tekst i dine websider.

Instruktioner

1 Åbn kildekoden til din webside med en HTML-editor. Du kan også bruge en hvilken som helst almindelig tekst editor til dette, afhængigt af dine personlige præferencer. Kildekoden for en statisk webside er typisk indeholdt i en fil, hvis navn har den ".html" eller ".htm" udvidelse.

2 Rul ned til det sted på siden, hvor teksten peger på webadressen skal være. Rækkefølgen af ​​HTML-elementer i sidens kildekode er for det meste ansvarlig for element placering.

3 Indsæt følgende HTML-kode ind sidens kildekode:

<a href="Text"> http://www.yahoo.com "> Tekst browserens bruger vil se </a>

Erstat "http://www.yahoo.com" med web-adresse, du vil integrere. Erstat "Tekst browserens bruger vil se" med teksten hvorunder adressen vil blive indlejret. Når en bruger klikker på teksten i sin browser, vil browseren automatisk navigere til den angivne webadresse.