Sådan Lær cPanel Hosting

June 11

Sådan Lær cPanel Hosting


En af de mest kendte hjemmeside styringsværktøjer er cPanel site management suite. Den cPanel service giver en back-end interface til ethvert websted, der lader brugeren kontrol alle funktionerne i en hjemmeside i en let at bruge, grafisk brugerflade. At lære at bruge og endda vært cPanel på din egen hjemmeside er forholdsvis enkel ved at følge ta få guider, som softwaren skaberne af denne service.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser, og navigere til din hjemmeside domænets cPanel manager. Den måde at finde lederen er at gå til dit domæne med endelsen "2083" efterstillede fra slutningen af ​​dit domænenavn. For eksempel, www.yourwebsite.com:2083 med "yourwebsite" at være din hjemmeside domænenavn.

2 Log ind til cPanel hjælp af de legitimationsoplysninger, du angiver, når du har købt din web hosting. Hvis du ikke kan se en log-in skærmen, kan cPanel ikke installeres på din webhost. Det betyder, at du skal enten finde en anden vært, der understøtter cPanel, eller, hvis du har din egen personlige server, begynder den selv-installationsprocessen.

3 Åbn en ny webbrowser vindue og navigere til brugervejledningen cPanel (se referencer), hvis du allerede har cPanel adgang på din hjemmeside. Hvis du planlægger at være vært cPanel på din egen personlige server se cPanel Installationsvejledning før man ser på brugervejledningen.

4 Kig igennem og følge med alle læring trin i brugervejledningen, eller hvis du installerer på din egen server, følge alle trin og procedurer i installationsvejledningen. Du er nu på vej til at lære cPanel.


relaterede artikler