Sådan Unzip en Tar fil

August 30

Windows ikke funktionen indbygget understøttelse af .tar arkiver, overvejende bruges på Linux-operativsystemer. Hvis du ønsker at bruge en .tar arkiv, så vil du har brug for yderligere software for at frigive indholdet. Tar filer, i modsætning til tar.gz-filer, der ikke er komprimeret, og så filstørrelser kan være større end tar.gz modstykker.

Instruktioner

1 Download, installer derefter 7-Zip. Gå til den .tar arkiv, skal du dobbeltklikke på det, og det vil åbne i 7-Zip. Klik på "Extract" og derefter udpege en mappe til udsugning. Når udvundet, vil du være i stand til at bruge de filer, der er indeholdt i .tar arkivet. 7-Zip er freeware.

2 Download, installer derefter Quick Zip. Gå til den .tar arkiv, skal du højreklikke på tar-filen, og klik på "Åbn med." Vælg "Quick Zip" fra listen over programmer, og klik derefter på "Åbn". Vælg en mappe til dine udpakkede filer og klik på "Extract". Ligesom 7-Zip, Quick Zip er freeware, selv om det er stadig under udvikling, som i august 2010.

3 Download, installer derefter PowerArchiver. Gå til den .tar arkiv, højreklik og klik på "Extract". Filerne vil derefter ekstraheres fra arkivet. PowerArchive er et shareware program, der kræver, at du købe produktet for fuld brug.


relaterede artikler