Hvordan man laver en Cartoon Avatar

September 29

Design en gratis tegneserie avatar, som du kan bruge til personlig eller kommerciel brug, og modtage avatar filen online. Lav din egen fra bunden, basere det på en Simpsons skabelon eller base en på et foto. Brug din nye avatar på debatsider eller din blog inden for få minutter.

Instruktioner

1 Prøv din hånd på Portrait Illustration Maker. Denne gratis service kan du oprette din egen tegneserie avatar. Vælg en ansigtsform og definere de funktioner og farve. Se din avatar udvikle sig i det venstre hjørne eller på hjemmesiden, som du vælger en skjorte og tilbehør. Vælg frisure og farve; tilføje en baggrund og din avatar er klar til at gå. Bare klik på download-knappen. Med accessorizing, makeup, frisure og hovedbeklædning muligheder, kan du gøre din avatar ligne en sindssyg vikingekriger eller en soccer mom.

2 Prøv Portræt Mail for en hurtigere løsning. Du sender et foto online; inden for et par minutter, du modtager en e-mail med et link til en tegneserie avatar baseret på dette foto. Sitet hævder, at ingen mennesker ser billedet og at det er slettet fra systemet, så snart avatar er foretaget. For at være forsigtig, sende dem et billede af en anden, der ser ud som dig, at du har fundet på nettet. Forvent ikke avatar til at se ud nøjagtig som dig, men - det er kun en tilnærmelse. Send e-mail med foto vedhæftet og liste en alder i emnelinjen. Send e-mail til [email protected] eller [email protected] Vedhæft et foto og sætte en alder i emnelinjen. Lad kroppen af ​​e-mail-tom.

3 Lav en Simpsons avatar på The Simpsons Movie hjemmeside. Naviger til websiden, og klik på "Opret din Simpsons Avatar" fanen øverst på siden. Klik på "Opret Avatar" fra drop-down skærm. Klik på "Log ind / Registrer" knappen for at gemme og udskrive avatar du bygge. Klik på "Ny Character" for at begynde at gøre din avatar. Vælg køn, hudfarve, frisure, tøj og andre karakteristika.


relaterede artikler