Sådan installeres SharePoint Services 3.0 på en Windows 2003 server

November 4

Microsoft SharePoint Services giver website management, tilpasningsmuligheder og bibliotek kapaciteter til en Windows Web Server. Et system, der kører Windows 2003 Web Server teknologier som Internet Information Server kan understøtte SharePoint Services. SharePoint tilføjer evnen til at styre indholdet fra flere steder, ikke bare selve serveren. Det gør den ved hjælp af eksisterende mekanismer Windows authentication. Andre nyttige funktioner omfatter avancerede søgemuligheder og evnen til at skabe individuelle websted profiler.

Instruktioner

1 Hent Windows SharePoint Services installation programmet. Afslut alle åbne programmer og tage serveren offline, hvis en hjemmeside er ved at blive vært. Dobbeltklik på installationsprogrammet for at køre det.

2 Klik på Jeg accepterer betingelserne i denne aftale afkrydsningsfeltet og "Fortsæt" knappen. Klik på den grundlæggende installation mulighed. Vent opsætning til at kopiere filerne til din server.

3 Klik på Kør i afkrydsningsfeltet SharePoint Products and Technologies guiden Konfiguration på sidste setup siden og klik på "Luk".

4 Klik på "Næste" for at fortsætte. Klik på "Ja" for at genstarte de nødvendige tjenester og klik på "Finish" for at lukke guiden. SharePoint-webstedet åbner i Internet Explorer.

5 Klik på "Internetindstillinger" punkt i menuen "Funktioner". Klik på fanen "Sikkerhed". Klik Trusted steder zonen, og klik derefter på "steder" knappen.

6 Fjern markeringen i Kræv servergodkendelse (https :) for alle websteder i denne zone afkrydsningsfelt. Indtast webadressen på dit websted i Føj dette websted til Zone feltet og klik på "Tilføj". Klik på "Luk" og derefter "OK". SharePoint Services er installeret og kører. Det kan tilgås på Internet Explorer på det lokale system og i SharePoint 3.0 Administration værktøj i Administratorværktøjer mappen i menuen "Start".


relaterede artikler