Hvad er filtypen Iss?

May 28

Mange programmer anvender en form for installation software kaldet InstallShield at tilføje filerne er nødvendige for at få adgang til programmet på din computer. I sådanne programmer, åbnes InstallShield automatisk, når installationsfilen er dobbelt klikket, så anvender en række komponenter såsom Iss filer for at installere programmet.

Identifikation

En fil med en Iss filtypen er en InstallShield Silent svarfil. ISS udvidelse fungerer som en markør til din computer, som gør det muligt at finde den nødvendige fil hurtigt under installationen.

Beliggenhed

Du vil kunne finde en fil med ISS filtypen inde i mappen installation for et program, der bruger InstallShield.

Baggrund

Der er to typer installation mulige med en InstallShield. Den ene er en normal installation, som forårsager dialogbokse skal vises i hele installationen og kræver dit svar for at fortsætte. Den anden er tavse installationer, der opstår automatisk med nogen dialogbokse.

Fungere

Under en installation, ISS-filen gør de svar, som du ellers ville blive bedt om under en normal installation. ISS-filen er det, der gør det muligt for lydløs installation for at fortsætte automatisk.

Overvejelser

Fordi Iss filer kan være nødvendigt at afinstallere et program med InstallShield, aldrig slette en Iss fil fra din computer.


relaterede artikler