Hvordan man kan forbedre RAM Effektivitet

March 20

Random access memory, eller RAM, er en kritisk hardwarekomponent i computere. RAM lagrer midlertidigt data fra computerens harddisk og overfører den til processoren, så computeren til at fortsætte uanset applikationer eller behandler den kører. Når en proces er stoppet, RAM får mere ledig plads til at bruge mod en anden opgave. RAM effektivitet er en af ​​de primære faktorer, der påvirker, hvor hurtigt en computer fungerer.

Instruktioner

1 Optimer computer køling. Som de fleste computerkomponenter, RAM kører mere effektivitet, hvis den opbevares køligt. En computer tilfælde uden mange fans, der holdes i et varmt område eller i direkte sollys vil sandsynligvis have RAM, der kører meget varmt, hvilket kan gøre computeren langsommere og forårsage problemer. For bedre at køle din RAM, overveje at installere yderligere case fans hvis det er muligt. Brug en skruetrækker til at åbne den side af sagen, så skru blæseren på plads i løbet af en eksisterende ventilation rist på dit tårn. En anden lappeløsning foranstaltning til at køle din RAM er at åbne kassen med en skruetrækker og lade sagen åben som det kører, ved hjælp af en ekstern ventilator til at blæse luft hen over RAM.

2 Brug identiske RAM-moduler. RAM opererer bedst, når modulerne er installeret i ligesom parvis. Når to forskellige typer af RAM er installeret sammen, vil de mere kraftfulde stick ofte være kompromitteret og tvunget til at løbe ved en hastighed af mindre effektive RAM stick. De fleste fremstillede computere vil komme med identiske moduler, hvis der er mere end et modul installeret.

3 Bruge en dedikeret grafikkort. Nogle computere har "on-board" grafikkort, hvilket betyder den grafiske behandlingen foretages af bundkortet i stedet for et separat kort. On-board grafikkort udnytte computerens centrale RAM, faldende effektivitet. Dedikerede grafikkort har deres egen RAM indbygget, hvilket frigør den vigtigste RAM til andre formål.

4 Annuller unødvendige processer og programmer. Når RAM når sin kapacitet, skal det begynde at bytte oplysninger med harddisken, som skaber computer forsinkelse. Annullering programmer og processer, som du ikke bruger, vil frigøre plads på RAM og mindske risikoen vil det fylde op. For at annullere processer, bruge Jobliste (Hold Ctrl, Alt og slette), vælge "Processer" -fanen, vælg en uønsket proces og klik på "Afslut proces".

TIPS

  • Hvis du planlægger at opgradere din RAM, købe en type dit bundkort kan bruge.
  • Brug af en forkert type RAM vil sandsynligvis medføre en computer ikke kan starte op eller til at gå ned under drift.