Sådan åbnes en JSD

March 26

Sådan åbnes en JSD


Åbning af dokumenter med alle operativsystemer (f.eks Windows), vil vise sig vanskeligt, hvis dokumentet bliver åbnet af den forkerte program. Forsøger at åbne et Microsoft Word-dokument med Microsoft Paint er beslægtet med at anvende en dåseåbner til pop proppen af ​​en vinflaske. I tilfælde af at åbne JSD filer, også kendt som JavaScript Dokumenter, der er et par programmer, der fungerer bedst.

Instruktioner

1 Definer den type JSD-relateret problem. En manglende evne til at åbne et JSD dokument indebærer, at enten det forkerte program bliver brugt til at åbne programmet eller der er skade på computeren registreringsdatabasen. Kontroller for fejl i registreringsdatabasen først ved at køre en gratis Microsoft-certificeret registreringsdatabasen scanning stillet til rådighed af Uniblue.

2 Hent det relevante program for fastsættelse JSD filer, efter fastsættelse registreringsdatabasen fejl (hvis der er en). Hent enten en JAWS Demo fra Freedom Scientific eller Paint Shop Pro, som Corel Corporation. Erkend, at hver af disse programmer gælder for forskellige former for JSD filer.

3 Installer en af ​​de downloadede programmer og højreklik de JSD filer, vælge "Åbn med" valgmulighed. Når du har klikket "Åbn med", vælg enten JAWS eller Paint Shop Pro at åbne JSD filen. Programmet bør gøre resten af ​​arbejdet for dig.


relaterede artikler