Sådan oprettes en startdiskette Flash Drive

September 19

Sådan oprettes en startdiskette Flash Drive


Flash drev er imponerende små teknologiske værktøjer - men de er ikke kun for at sikkerhedskopiere dine filer. Du kan slå en i boot disk, en praktisk trick, hvis du ønsker at prøve et andet operativsystem (Operating System), hvis du har brug for at diagnosticere et problem på din harddisk, eller hvis dit operativsystem er beskadiget. Det tager lidt af indsats at sætte op, men når du gør en flash boot disk kan være uvurderlige.

Instruktioner

Realiseringen af ​​et flashdrev i en startdiskette

1 Indsæt din flash-drev i computeren og åbne HP USB Disk Storage Format Tool (se Ressourcer til et direkte link).

2 I Format Tool vælge flashdrevet. Under filsystem vælg "NTFS" og klik på "Quick Format".

3 Indsæt Windows 7 DVD i computeren. Gå til en kommando prompt ved at vælge menuen Start, klikke på "Alle programmer" og derefter "Tilbehør" og til sidst "Kommandoprompt".

4 Ved kommandoprompten typen dette: "cd d:" (hvor "d" er navnet på dit DVD-drev, hvis du ikke kender denne type "listdisk", og det vil vise alle dine diske).

Type: "cd boot".

Så seværdighed: "bootsec.exe / NT60 g:" (hvor "g" er placeringen af ​​USB-flashdrev Du kan også bruge kommandoen "listdisk" for at finde sin placering Afslut ud af kommandoprompten...

5 Kopier alle filerne fra Windows 7 DVD på din USB-flash-disk i Windows Stifinder. Du kan vælge alle de filer, skal du højreklikke på dem, vælge "Kopier" og derefter gå til flashdrevet, skal du højreklikke og vælge "Indsæt".

6 Du skal også ændre BIOS på computeren at starte fra en USB-enhed. Når du tænder din computer på det første skærmbillede der bør være en tekstlinje i nærheden af ​​bunden, der fortæller dig, hvilken knap at trykke på for at komme til Setup. Det er normalt en af ​​funktionstasterne (F2 eller F12), eller på Delete-tasten. I din BIOS gå til boot indstillinger og vælg USB-enhed som den første i rækken.

7 Sæt flashdrevet i, og computeren skal starte op fra det.

TIPS

  • Fjern eventuelle filer fra din flash-drev, der ønsker at bevare forud for at gøre noget af dette. Formatering flashdrevet vil slette alt på det.

relaterede artikler