Sådan Masse Slet Links i Mine favoritter

July 15

Som web browser favoritter overføres fra computer til computer i mange år, det samlede antal bogmærker gemt rutinemæssigt nummer i hundreder. Selv om det er muligt at slette en favorit ad gangen, kan det hurtigt vende jobbet med at rydde op din web browser til en monumental opgave. Masse slette bogmærket links, som du ikke bruger til at rense din webbrowser hurtigt.

Instruktioner

Mozilla Firefox

1 Klik på "Bogmærker" og derefter klikke "Organiser bogmærker."

2 Klik på en mappe i venstre side af vinduet for at se alle de bogmærker, der er gemt i mappen. Hvis du aldrig har oprettet en mappe, hvor til at gemme dine bogmærker, vil de blive placeret under "Bogmærker Menu".

3 Klik på den første bogmærke, du vil slette. Hold "Ctrl" tasten på tastaturet og klikke hver ekstra bogmærke indtil alt det, du vil fjerne, er fremhævet. Alternativt kan du klikke på den første bogmærke, hold "Shift" nede og derefter klikke på det sidste bogmærke for at fremhæve flere i træk.

4 Hit nøglen "Delete" på tastaturet. Alle de bogmærker, der er fremhævet, vil blive slettet. Du kan også slette en hel mappe ved at højreklikke på en mappe i venstre side af vinduet, og derefter klikke på "Slet".

Google Chrome

5 Klik på "Andre bogmærker" ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

6 Højreklik på enhver bogmærke, og klik på "Bogmærke Manager."

7 Klik på en mappe i venstre side af vinduet for at se alle de bogmærker, der er gemt i mappen. Hvis du aldrig har oprettet en mappe, hvor til at gemme dine bogmærker, vil de blive placeret under "Andre bogmærker."

8 Klik på den første bogmærke, du vil slette. Hold "Ctrl" tasten på tastaturet og klikke hver ekstra bogmærke indtil alt det, du vil fjerne, er fremhævet. Alternativt kan du klikke på den første bogmærke, hold "Shift" nede og derefter klikke på det sidste bogmærke for at fremhæve flere i træk.

9 Hit nøglen "Delete" på tastaturet. Alle de bogmærker, der er fremhævet, vil blive slettet. Du kan også slette en hel mappe ved at højreklikke på en mappe i venstre side af vinduet, og derefter klikke på "Slet".

Microsoft Internet Explorer 8

10 Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet på skrivebordet eller i menuen Start, hvis du kører Windows XP. Åbn "C :," og derefter "Documents and Settings". Dobbeltklik på mappen med dit Windows brugernavn og derefter dobbeltklikke på "Foretrukne" mappe.

I Windows Vista og 7, skal du klikke på "Start" knappen, og klik derefter på dit Windows-brugernavn. Dobbeltklik på "Foretrukne" mappe.

11 Klik på den første favorit, som du gerne vil slette. Hold "Ctrl" tasten på tastaturet og klikke hver yderligere favorit, at du vil fjerne, indtil alle af dem er fremhævet. Alternativt kan du klikke på den første bogmærke, hold "Shift" nede og derefter klikke på det sidste bogmærke for at fremhæve flere i træk.

12 Hit nøglen "Delete" på tastaturet, og klik derefter på "Ja" til at sende alle de fremhævede favoritter til papirkurven. For at slette favoritter permanent, skal du højreklikke på papirkurven og klik på "Tøm papirkurv".


relaterede artikler