Sådan får ind på Facebook for første gang

July 13

Facebook er det sociale networking site, der giver dig mulighed for at holde kontakten med familie og venner, og til at genopdage gamle venner. Starter ud på Facebook for første gang kan være skræmmende, da det er en helt ny måde at kommunikere på internettet, men det alle kan gøre det. Start din Facebook-konto er dit første skridt til "Web 2.0" - de stigende sociale medier aspekter af internettet.

Instruktioner

1 Åbn Facebook.com på din internetbrowser. Facebook hjemmeside vil spørge, om du ønsker at logge ind på din konto eller tilmelde dig en konto. I betragtning af, at dette er dit første besøg på Facebook, du ønsker at klikke på "Tilmeld" knappen for at starte kontoen tilmelde proces.

2 Læg i dine personlige oplysninger på skiltet op formular. Det vil bede om dit navn, fødselsdag, e-mailadresse og adgangskode. Sørg for at dit password er sikkert, med mindst to numre og et tegn symbol, som Facebook hacking er altid en fare. Sørg for at din e-mail-adresse er korrekt og aktiv som du skal bruge den til næste trin. Du vil også nødt til at acceptere de vilkår og betingelser for Facebook, før du klikker på "Tilmeld dig nu" tekst for at afslutte tilmelding proces.

3 Åbn indbakken for din e-mailadresse, du har opgivet til Facebook. Af sikkerhedsmæssige årsager, Facebook emails dig en bekræftelse. Åbn Facebook email og klik på bekræftelse link i selve e-mailen. Dette åbner automatisk et browservindue i din nye Facebook-konto.

4 Udfylde din Facebook kontaktliste ved at synkronisere din adressebog med din Facebook-side. Facebook beder nye brugere, når de først logge ind på "synkronisere" din adressebog, der anmoder om din e-mailadresse og email password. Synkronisering din adressebog med din Facebook-side er ikke påkrævet, dog. Hvis du har sikkerhedsproblemer eller ikke ønsker at invitere alle i din adressebog til din Facebook-side, behøver du ikke at gøre dette. Hvis du vælger ikke at synkronisere din adressebog, men vil du nødt til at gå igennem og manuelt invitere folk til din nye Facebook-side.


relaterede artikler