En USB mus, der ophører med at arbejde i en Dell dockingstation

July 28

En USB mus, der ophører med at arbejde i en Dell dockingstation


Uanset om du har din bærbare computer knyttet til en Dell docking station eller er det bare af sig selv, at have din mus funktionsfejl i midten af ​​vigtige arbejde kan være en reel besværet. Mens problemerne kunne stamme fra et problem med dockingstationen, kan enhver række spørgsmål være forårsager det. Derfor er det en god idé at gå gennem et par grundlæggende kontrol, før du beslutter dig for at smide musen.

Nulstil

Før du ty til mere involverede metoder til fastsættelse dit problem, du altid ønsker at starte med det grundlæggende. I dette tilfælde betyder fradocking din computer og derefter frakoble dockingstationen. For at frigøre klikke på Fradock knappen på anklagebænken; når det grønne lys slukkes, er du frigjort. Efter et par sekunder, drej din dockingstation igen og redock din computer. Dette kan nulstille forbindelsen og gendanne din mus til orden.

USB porte

Et andet tip om det grundlæggende: Kontroller USB-porte. Hvis du har mere end én USB-port på computeren, skal du prøve at tilslutte musen til et andet. I nogle tilfælde kan du have en nødlidende USB-port, der er årsag din mus til at stoppe med at arbejde. På samme måde, er det en god ide at udskifte musen, hvis du kan, for at afgøre, om en anden mus oplever de samme problemer med din docking station. Din computer kan også have en Dell Diagnostics funktion, der vil give dig mulighed for at tjekke din USB-porte; henvise til siden Dell Diagnostics for instruktioner om, hvordan man bruger det med computeren. (Se ressourcer)

Drivers

Hvis du opdager, at en USB-port er defekt - eller du bare har brug for at gå videre til anden fejlfinding - tjek musens drivere for at sikre de er stadig i stand til at kommunikere ordentligt med computeren. I nogle tilfælde driverne brug softwareopdateringer, at fortsætte med at lade computeren til at "tale" til eksterne enheder, såsom dit tastatur og mus. For at gøre dette i Windows, skal du åbne menuen Start, og vælg derefter "Kør". Skriv derefter "Devmgmt.msc," og vælg "OK". Derefter åbne "Universal Serial Bus" controllere fra Enhedshåndtering. Du vil se en advarsel, der angiver, om nogen drivere ikke virker. Hvis dine drivere ikke fungerer, skal du notere brand og derefter rådføre webstedet for førerens producenten for opdateringer.

Du kan også nødt til at opdatere driverne til din docking selve station; du kan finde dokumentation og opdateringer til netop din model på Dell Support webstedet (se Resources).

Rensning

Et andet element ikke at blive overset er den rigtige pleje og rengøring af din USB mus. Til tider, støv og gunk sidder fast i de dele og kan forårsage musen til funktionsfejl. Den rigtige måde at rengøre musen afhænger af, om du har en optisk, rollerball eller anden type mus; men den generelle idé er at trække musen og derefter tørre dele forsigtigt med en fugtig klud. Hvis du har en optisk mus, skal du sørge for at tørre forsigtigt og grundigt rundt i laser - hvor du kan se lyset skinner - som kan få fyldt op og forårsage funktionsfejl. Hvis du har en rollerball mus, forsigtigt pop bolden ud fra huset, der omgiver det, og giver det en god aftørring med fugtig klud.