Sådan Lyt til lange prøver på iTunes

February 13

Sådan Lyt til lange prøver på iTunes


Før fremkomsten af ​​individuelle MP3 salg, kunder måtte købe hele albums på CD, hvis de ønskede at eje et par sange af en kunstner. Men online MP3-butikker - såsom iTunes - har revolutioneret den måde, folk købe musik. ITunes kan du lytte, før du køber ved at give en lille prøve af hver sang til forhåndsvisning. Længden af ​​preview afhænger af den totale længde af sangen.

Instruktioner

1 Åbn iTunes. Klik på "iTunes Store" knappen under "Store" i menuen til venstre.

2 Skriv navnet på en sang eller kunstner i "Søg Store" tekstfeltet i øverste højre hjørne af vinduet. Tryk på knappen med forstørrelsesglasset eller tryk enter for at indsende din søgning.

3 Hold markøren over navnet på den sang, du vil se et eksempel. En "Play" knappen vises yderst til venstre i rækken ved siden af ​​sangen nummer. Klik på knappen "Play" for at starte preview. Vælg en sang mere end to minutter og 30 sekunder til at modtage en 90-sekunders preview. Alle andre previews spænder fra 30 til 90 sekunder, afhængigt af kunstneren.

4 Hvis du ikke søger en bestemt sang, men ønsker at høre længere previews af en bestemt genre, vælg "Radio" under "Library" i menuen til venstre. Dobbeltklik på en genre for at åbne en liste over radiostationer. Vent iTunes til at kontakte tuning service.

5 Vælg en radiostation fra listen, der vises under genren navn. ITunes forbinder dig til live radiostation efter eget valg. Du kan lytte til fuld previews af de sange spilles på stationen. Navnet på den sang og kunstner vises i det øverste display panelet over statuslinjen for afspilningen.


relaterede artikler