Hvad betyder AppCrash Mean?

February 16

Hvad betyder AppCrash Mean?


Mens Windows bliver mere pålidelige og mindre tilbøjelige til at crashe med opdateringer og OS-revisioner, programmer stadig komme ud for situationer, hvor de ikke instruktions uforudsete og fejlfrie ud. Udtrykket AppCrash refererer til den fælles fejlmeddelelsen "Programmet har standsede i orden", der følger et program nedbrud i Windows. Desværre er AppCrash selve meddelelsen ikke give nogen oplysninger om, hvorfor programmet stoppede med at arbejde; de ekstra oplysninger om fejlmeddelelsen gør.

Program Fejl

AppCrash betyder betyder noget gik galt med et program som Internet Explorer, Microsoft Word, Adobe Reader eller iTunes og ansøgningen ikke længere kunne fortsætte. Programmer har komplekse beslutningsproces logik og enten gennem programmering fejl eller uforudsigelige use cases programmet støder på en situation, hvor det ikke kan gøre, hvad der bliver spurgt om det. For eksempel, hvis brugeren vælger en mulighed for at åbne en "Settings" menuen og "Indstillinger" i menuen kode er enten beskadiget eller mangler, vil programmet ikke kunne lancere menuen "Indstillinger". I stedet for at hænge ud og tygge op computerens ressourcer, vil programmet gå ned.

Dårlig installation

Den AppCrash fejl kan betyde, at der er et problem med programmets kode eller kode i et andet program applikationen skal køre. Du kan være i stand til at løse problemet ved at køre Windows Update og sikre alle systemets drivere kører den nyeste version. For eksempel. Windows Stifinder kan gå ned, når du kører ud-dateret skærmdrivere. Desuden, hvis selve programmet eller en betinget driveren er beskadiget (hvilket betyder, at koden forkert blev ændret, og ikke længere fungerer), kan du være i stand til at løse programmet ved at geninstallere drivere eller det program, der er ned. I værste fald kan der være et problem med vitale Windows-komponenter, der kræver en systemgendannelse til at løse.

Modstridende programmer

Flere programmer kan bruge de samme systemressourcer, hvilket betyder én ansøgning kan forårsage en AppCrash i en anden. For eksempel er versionen 5.1.5.0 af StompSoft af Migo Digital Vault (og programmer som Reno og SpyDawn) kendt til konflikt med Windows Vista og nedbrud Windows Stifinder. Fjernelse af modstridende programmer kan løse problemet. Tilsvarende kan malware infektioner forårsage fejl i kørende programmer, der fører til en AppCrash. Også nogle programmer kræver avancerede tilladelser til at arbejde og vil gå ned, medmindre køre i administrator-tilstand. Kørsel af systemet i fejlsikret tilstand eller udfører en ren start vil sandsynligvis deaktivere modstridende program.

Programmering Manglende

Trods de bedste intentioner, må selv de mest avancerede programmører ikke overveje nogle vilde, out-der anvender tilfælde, at en slutbruger kan komme op med for et program. Hypotetisk, kunne ansøgningen have situation, hvor det skal gå med option "A" eller option "B", og brugeren har instrueret programmet til at gå med option "C." Medmindre programmet er konfigureret til standard til en af ​​de to muligheder eller bede brugeren om at vælge igen, vil programmet støder på en situation, hvor det ikke kan gøre noget. Program fabrikanter kan frigive opdateringer eller patches til det program, der løser AppCrash uforudsete: hente og installere disse opdateringer for at løse problemet.