Hvordan at finde gratis Offline spil at spille på en computer

February 17

Hvis du nyder at spille computerspil at passere tid, men kan ikke altid være forbundet til internettet, kan du downloade spil til computeren for at spille på hvilket som helst tidspunkt.

Instruktioner

1 Tjek MyPlayCity.com for en liste over gratis spil til download. Vælg et spil, der interesserer dig, og klik spil Info for at se detaljer og finde ud af minimum systemkrav er for det pågældende spil.

2 Tjek Yahoo! Spil gratis downloads. Yahoo! tilbyder gratis versioner af kommercielle spil som du kan spille for en begrænset tid som en testkørsel. Hvis du vælger at købe et spil efter prøveperioden udløber, mest sælge for omkring $ 7.

3 Tjek Spintop Spil gratis spil at spille offline. Du vil blive bedt om at give en gyldig e-mail adresse for at modtage nyhedsbreve og opdateringer.

TIPS

  • Når du henter spil, altid køre virus og spyware scanninger efter hver download. De større og mere populære steder såsom Yahoo! overvåge for problemer på egen hånd, men du bør tage dine egne forholdsregler, at din computer ikke bliver inficeret.

relaterede artikler