Sådan fjernes Conime.exe

November 4

Conime.exe er en malware-fil, der camouflerer sig til at ligne en typisk Windows-fil. Men det er ikke, og kan forårsage skade på computeren og brugeren. Normalt vil det bare sidde der og optager plads på harddisken, som vil ende med at bremse systemet. Men der er de sjældne forekomster, hvor filen kan gemme personlige oplysninger og sende den til en anden bruger via internetforbindelsen. Dette afhænger af placeringen af ​​Conime.exe. Uanset hvad, vil filen skal fjernes for at holde systemet og brugerens identitet sikker.

Instruktioner

1 Download Unlocker software. Klik på \ "Unlocker, \" så \ "Gem fil \" når du bliver spurgt, om du vil gemme filen.

2 Dobbeltklik på det nyligt downloadede fil. Det vil blive vist i en \ "Downloads \" pop-up vindue eller som et ikon på skrivebordet. Klik på \ "OK \" så \ "Kør \" når du bliver spurgt, om du vil køre programmet.

3 Klik på \ "Næste \", når guiden installation lanceringer, så følg vejledningen for at fuldføre installationen.

4 Find Conime.exe filen. Det vil være i \ "C: \ Windows \" mappe eller \ "C: Windows \ System32 \" undermappe. Klik på filen én gang og ramte \ "Slet. \" Det mest sandsynlige vil ikke slette fordi det er blevet krypteret eller \ "i brug. \"

5 Højreklik på filen og vælg \ "Unlocker. \" Dette vil åbne et nyt vindue, der viser alle de låse på filen. Klik på \ "Lås All, \" så \ "Afslut. \" Filen kan nu slettes.

6 Enkelt klik Conime.exe igen og klik på \ "Slet. \" Denne gang filen vil blive fjernet og sendt til \ "papirkurven. \"

7 Højreklik på \ "papirkurven \" og klik \ "Tøm papirkurv. \" Conime.exe vil nu blive fjernet permanent.


relaterede artikler