Sådan Embed en form til Facebook

October 2

Sådan Embed en form til Facebook


Med de mere begrænsede muligheder, der kom under Facebooks eftersyn i 2011, kan du finde det sværere at placere elementer såsom på din Facebook-side eller profil videoer, billeder og tredjeparts indhold. Selv om der ikke enkel måde eksisterer for at integrere en form til Facebook, hvis du virkelig ønsker at vise en form, der kan anvendes af potentielle kunder, kan du ansætte en work-around for at opnå målet.

Instruktioner

1 Åbn formularen inden for grafik eller tekstbehandlingsprogram, hvor det blev oprettet.

2 Klik på "Filer" i menuen øverst, derefter "Gem som".

3 Vælg "JPG", "GIF" eller en anden type billedfil fra "Gem fil som" boks, der vises på skærmen. Afhængigt af hvilken type operativsystem du har, kan dette valg blive vist under afsnittet, hvor du vælger de filer eller mapper for at gemme filen til. Det vigtige her er at få din fil gemmes som en billedfil, som vil vise med en .jpg eller .gif fil forlængelse, når den er gemt.

4 Klik på "Gem" for at gemme filen på din computer.

5 Log ind på Facebook med dit brugernavn og adgangskode. Hvis du vil have formen gemt på en Facebook-side i stedet for din personlige profil, navigere til denne side nu.

6 Klik på "Foto" og derefter "Upload et foto fra din drev." Vælg den fil, du gemte i trin 4 for at begynde at uploade filen til Facebook. Når filen er indlæst, skal du klikke på "Udgiv" for at offentliggøre den form på dine Facebook-album. Skemaet vil nu blive vist blandt dine fotos. Hvis du ønsker at dirigere potentielle kunder eller fans til at bruge formularen, instruere dem til at klikke på "Download" under billedet i Facebook, så har dem udskrive formularen på deres computer. Skemaet vil ikke være interaktiv - betyder brugere kan udfylde den inden platformen - men de vil have adgang til det.

TIPS

  • Hvis din form er mere end en side, eller du har andre problemer med at dele din formular som et billede, den anden mulighed er at være vært for formular på dit websted og til at placere et link i dine kontaktoplysninger side, at give folk et sted at altid finde et link til formularen.

relaterede artikler