Sådan Upload Bulk filer

October 4

Udtrykket "bulk" beskriver en stor mængde af noget. I tilfælde af en computer, vil massefiler være et stort antal filer. Hvis du uploader disse filer til internettet, individuelt uploade dem én efter én kan tage en masse tid og kræfter, som du måske ikke være villige til at bruge. Men man kunne arkivere dem til en enkelt fil ved hjælp af dit operativsystem og uploade en fil i stedet.

Instruktioner

1 Opret en ny mappe på skrivebordet. For at gøre dette, skal du højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet og vælg "Ny" og derefter "Mappe".

2 Træk alle de filer, du vil uploade til internettet ind i denne nye mappe, du har oprettet.

3 Højreklik på mappen.

4 Vælg "Send til".

5 Vælg "Compressed (Zipped) mappe." Dette vil arkivere dine flere filer, der er indeholdt i mappen til en enkelt computer-fil.

6 Upload denne ene fil til internettet med en service som Rapidshare eller Megaupload. For at gøre dette, skal du gå til den vigtigste webside af en af ​​disse webservices.

7 Tilmeld dig en gratis medlemskab (ved at klikke på "Gratis medlemskab" knappen), hvis du har planer om at uploade din fil ved hjælp af Megaupload.

8 Klik på det grå "Browse" knappen. Dette vil give dig mulighed for at vælge den arkiverede fil fra din harddisk.

9 Klik på knappen "Upload". Dette vil uploade din arkiveret bulk-computer-fil til internettet. Du vil derefter blive forsynet med et download link. Dette er en webadresse, du kan give til folk, der ønsker at hente din fil eller post på en Internet webside eller blog til at dele med alle.