Min HP Deskjet 3520 Vil ikke Print

April 18

Min HP Deskjet 3520 Vil ikke Print


Uanset hvordan du bruger din HP Deskjet 3520, når printeren nægter at arbejde det er en stor ulempe. Heldigvis kan mange almindelige problemer med Deskjet 3520 fastsættes relativt hurtigt. Det centrale er at tage et skridt-for-trin tilgang til fejlfinding af printeren. Ved at fjerne mulige årsager én efter én, kan du løse eventuelle problemer hurtigt og få din printer tilbage i orden.

Instruktioner

1 Lyt til printeren, når du sender et udskriftsjob til den. Hvis du kan høre printeren starter op, du ved, du har en god kommunikation mellem PC og enheden. Kontroller papirbakken for at sikre, at papiret er placeret korrekt. Hvis Deskjet 3520 ikke registrerer papir i bakken, vil den forsøge at udskrive og mislykkes.

2 Udskriv en testside for at teste kommunikationen mellem printeren og computeren. Tryk på knappen "Power" for fem til 10 sekunder, eller indtil siden begynder at udskrive. Hvis testsiden udskrives, men job, der sendes fra din computer ikke, du ved, du har et problem med printer kommunikation.

3 Log på din computer og klikke på "Start" knappen. Vælg "Control Panel" fra menuen og dobbeltklikke på "Administrative Tools" ikonet. Dobbeltklik på "Tjenester" ikonet, og rul ned til Udskriv Spooler. Højreklik på "Print Spooler service" og vælg "Start", hvis tjenesten ikke kører. Tjenesten Print Spooler holder styr på job, der sendes til printeren, og hvis tjenesten ikke kører, vil printeren ikke.

4 Fjern og genindsætter printerkablet. Printer kabler kan arbejde sig løs, især hvis der er stor afstand mellem computeren og printeren. Sørg for, at kablet sidder godt fast, så send udskriftsjobbet igen. Hvis jobbet stadig ikke udskriver, skal du muligvis udskifte kablet.


relaterede artikler