Sådan Burn en ISO til en cd ved hjælp af en gratis & Easy Burner

October 23

Sådan Burn en ISO til en cd ved hjælp af en gratis & Easy Burner


En ISO-fil er også kendt som "billede" af en disk. Det er sammensat af de data, som disken indeholder i en fil, der kan brændes som en DVD. Brændende en ISO til en dvd er en enkel opgave, der kan gøres med ordentlig brændende software.

Instruktioner

At finde den bedste Burning Software

1 Gå til Download.CNET.com på din browser og skrive "brænde iso" eller "dvd-brænder" i søgefeltet. CNET er en betroet websted for downloads af shareware og freeware. Selvom du kan søge på Google efter software, Download.CNET.com har programmer garanteret til at være fri for virus.

2 Kig gennem listen over programmer. Vælg et stykke software baseret på anmeldelser. De brugeranmeldelser er baseret på stemmer fra brugerne af softwaren. Kontroller også, hvis det er shareware, freeware eller en retssag.

3 Læs de specs af softwaren under etiketten "Quick Specs." Højreklik på "Computer" eller "Denne Computer" fra menuen "Start". Klik på "Egenskaber". Kontroller specifikationerne for din computer for at finde ud af, om du har den nødvendige plads og det korrekte operativsystem.

4 Download programmet.

Brug af softwaren

5 Klik på installationsprogrammet og klikke igennem for at installere den.

6 Åbn din brændende software. Vælg en DVD brænder enhed. Din DVD-brænder er ofte den "E:" drev. Det kan også have et navn som "Dell" eller "Roxio." Der vil være en mulighed for at brænde et billede. Vælg "Brænd Billede til disk."

7 Følg anvisningerne og gennemse din computer for at finde filen.

8 Placer tom dvd i brænderen. Klik på "Brænd". Vent fem til 10 minutter, indtil processen er færdig.


relaterede artikler