Sådan Konverter et foto til CMYK for Commercial Printing i Photoshop CS2

September 13

De fleste digitale kameraer i disse dage tage billeder i RAW, JPEG eller TIFF formater i RGB-tilstand. RGB står for rød, grøn og blå - de tre farver skærme som fjernsyn, computerskærme og kamera LCD-skærme bruger til at vise billeder til visning. De fleste hjem printere eller fotoprintere bruger også denne tilstand med deres udstyr til udskrivning af fotografier. Men hvis du vil have noget trykt kommercielt - såsom et postkort, brochure, flyer eller visitkort, vil din printer sandsynligvis bede dine filer indsendes i CMYK-tilstand. Sådan konvertere dine fotos til kommerciel printer.

Instruktioner

1 Åbn din digitalt foto i Photoshop CS2. Vælg "File" og derefter "Åbn" eller klik på "Ctrl + O." Vælg derefter det fotografi, du ønsker.

2 Bestem tilstand dit billede fil er i øjeblikket at udnytte. Vælg "Image" og derefter "Mode" og derefter undersøge drop down boks, der vises. Se efter flueben ud for en af ​​de tilstande, der er anført. Dette er den tilstand dit billede er nu i. I de fleste tilfælde vil du se "RGB Color" kontrolleres på dette tidspunkt.

3 Skift tilstand til CMYK. CMYK-tilstand afspejler farverne cyan, magenta og gul - farven blæk kombinationer kommercielle printere bruger på deres udskrivning presser at generere alle farver på tværs af hele spektret af regnbuen. Vælg "Image" og derefter "Mode" og vælg derefter "CMYK Color" fra listen. Et flueben vises ved siden af ​​ordene efter den er blevet valgt.

4 Foretag de nødvendige ændringer eller justeringer af din billedfil. Forbered din fil som ønsket, så det er klar til at gå til printeren.

5 Gem filen med CMYK i navnet, så du automatisk ved, hvad mode foto filen er i et overblik. Vælg "File" og derefter "Gem som" eller klik på "Ctrl Alt + S." Navngiv filen med det ønskede navn og derefter tilføje bogstaverne CMYK til slutningen af ​​filnavnet til at angive det er en CMYK-fil. Gem billedet i den ønskede som enten en JPEG eller TIF-fil mappe.

TIPS

  • Spørg din kommerciel printer, om han foretrækker du gemme din endelige foto som JPEG eller TIF-fil. En TIF-fil tendens til at være lidt større, men det gemmer mere information om fotografiet, som kan være nyttigt til printeren.
  • Spørg din kommercielle printer til at give dig en farve bevis på dit dokument, før tilladelse til masseproduktion. Medmindre din skærm er kalibreret for nylig, kan de farver, du ser på din computer skærm være en smule anderledes end de farver, der produceres af en kommerciel printer fra samme nøjagtige fil.

relaterede artikler