Sådan installeres Memory Chips på memory Board

September 23

Sådan installeres Memory Chips på memory Board


Random access memory (RAM) er det kredsløb, som computere bruger til andet-til-sekund lagring, adgang og arbejdsplads at behandle information og udføre programmer. Denne RAM kommer i chip form på lys, små moduler, snap ind dedikerede slots på computerens vigtigste kredsløb, bundkortet. Installation af disse moduler er forholdsvis let, og installationen af ​​nye RAM er en af ​​de enkleste og mest effektive computer opgraderinger du kan gøre.

Instruktioner

Installation Ny RAM i en desktop

1 Beslut hvor meget RAM du vil installere. Forskning specifikationerne for din computer og dens bundkort. Vide, hvor meget RAM er i øjeblikket installeret, og hvor meget mere den kan acceptere. Det er vigtigt at sikre, at den type, timing, kapacitet og formfaktor (form) af RAM er alle kompatible med dit system.

2 Køb RAM. De fleste moderne RAM til stationære computere leveres i moduler kaldet "dual inline hukommelsesmoduler" (DIMM), mens laptop / notebook RAM kommer i "small outline DIMM'er" (SODIMM).

3 Forbered installation. Tag computerens netledning, og afbryd eventuelle eksterne enheder (herunder skærme, printere etc.). Fjern batteriet fra en bærbar computer eller notebook. Dernæst sprede statisk elektricitet på din krop ved at røre en stor metalgenstand (dette er at undgå skader på RAM). Brug en antistatisk / jordingsrem hvis tilgængelig.

4 Åbn dit system. Mange moderne stationære computere har sager, der glider fra hinanden for at give adgang til de interne komponenter. Mange notebooks skal være mindst delvist åbnet op med en skruetrækker. Kontakt din instruktionsbog for at sikre, at proceduren åbning er udført korrekt.

5 Find RAM slots ved at kontrollere din instruktionsbog. Når sagen er åben, skal de ligner lange, tynde sorte eller hvide strimler af hård plast indlejret med snesevis af små metal kontakter og med lille bedrift arme på siden.

6 Orientere RAM-moduler, så hakkene på hvert modul korrekt matche konfigurationen af ​​slot og holder arme. Uden at røre de sorte chips eller metalkontakterne, fast, men forsigtigt trykke modulet lodret ned i stikket. Tving ikke modulet i. Hvis den ikke vil gå, fjerne modulet, kontrollere dens retning, og prøv igen. Når det er i, snap holdearmene på plads på modulet.

7 Fjern eventuelle værktøjer, samle tilfældet, tilslutte og magt op. Dit system skal vise skærmen den totale mængde installeret RAM ved opstart eller i dit operativsystem.

Installation Ny RAM i en bærbar

8 Følg trin 1 til 5 ovenfor.

9 Vend SODIMM til at matche hakkene på RAM slot. Sæt forsigtigt SODIMM i stikket på omkring en 45 graders vinkel. Når det er sat korrekt, skubbe SODIMM ned, så det ligger fladt og flugter med bundkortet. Sørg for, at SODIMM er korrekt indehaves af den side klip.

10 Afslut med trin 7 ovenfor.


relaterede artikler