Sådan får Trådløst internet Fra Netzero Dial Up

July 14

Sådan får Trådløst internet Fra Netzero Dial Up


NetZero er en dial-up Internet udbyder, du kan bruge, hvis du ikke ønsker at betale de større månedlige gebyrer for DSL eller kabel Internet. Selvom virksomheden ikke normalt direkte omfatter trådløs internetadgang, kan du tilføje trådløs adgang selv ved at koble din egen trådløse router. Sådan en router kan købes fra næsten enhver elektronik eller computer butik.

Instruktioner

1 Sæt telefonkablet i en nærliggende telefonlinje og indsæt den anden ende af kablet i "In" port på dial-up Internet modem.

2 Tilslut en anden telefonlinje ind i et af de "Out" stik på dial-up modem, sæt derefter den anden ende af kablet i "In" port på den trådløse router.

3 Tænd både den trådløse router og dial-up modem.

4 Kig på bunden af ​​den trådløse router for en webadresse (ser noget lignende "http: // 192 ..."). Åbn din webbrowser og indtast denne adresse i adresselinjen.

5 Indtast et brugernavn og en adgangskode, du ønsker for dit trådløse netværk, og vælg derefter "Dial-up" som modem din trådløse router er tilsluttet. Statens du bruger tjenesten derhjemme, og klik derefter på "Gem". Dette gemmer dine ændringer til den trådløse router, hvilket gør det aktivt. Du kan nu surfe på internettet via den trådløse router og NetZero.


relaterede artikler