Sådan oprettes en Twitter Side for en organisation

October 11

Sådan oprettes en Twitter Side for en organisation


Twitter kan være et værdifuldt redskab for en virksomhed eller organisation; med det du kan kommunikere et budskab til potentielt tusindvis af mennesker på samme tid. Twitter giver også en måde for de mennesker, der bekymrer sig om dit produkt eller forårsage at holde up-to-date og sprede information til deres venner. Twitter giver alle mulighed for at oprette en konto gratis, og du kan have en konto og begynde at udsende beskeder til dine tilhængere inden for få minutter.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, og navigere til Twitter.com. Indtast dit navn, e-mail-adresse og ønskede adgangskode og klik på "Tilmeld" knappen. Dette bringer dig til en ny side, der viser dine kontooplysninger.

2 Skriv et navn i feltet "User Name" feltet, der afspejler navnet på din virksomhed eller organisation. Klik på "Opret min konto" knappen. Dette skaber din Twitter-konto.

3 Klik på pilen ved siden af ​​din Twitter-brugernavn i øverste højre hjørne på siden, og klik derefter på "Indstillinger".

4 Klik på fanen "Profil".

5 Rediger "Location", "Web" og "Bio" felter for at vise oplysninger for den organisation eller virksomhed, som du repræsenterer. Disse felter skal vise placering og officielle hjemmeside for din organisation, sammen med en kort beskrivelse af, hvad organisationen leverer eller sælger.

6 Klik på knappen "Gem".

TIPS

  • Når du har oprettet din Twitter-konto, skal du bekræfte den e-mailadresse, du har angivet. Kontroller e-mail-adresse for en besked fra Twitter, og klik på linket bekræftelse indeholdt i at bekræfte din konto.

relaterede artikler