Hvordan udskriver jeg i Kun sort blæk?

January 7

Hvordan udskriver jeg i Kun sort blæk?


En farve computer printer er et vidunder af moderne teknologi, men ofte synes at gå gennem sin blæk forsyning som et barn gennem en is sundae. Du er endelig klar til at udskrive din fulde farve brochure, når Bam !, der går din cyan patron. Brug kun sort blæk, især for kladder og tidlige kopier, kan spare dig penge. Ifølge PC World Magazine, at udskrive en side i farver er omkring dobbelt så dyrt som at udskrive med sort blæk. Selvom omkostningerne er ikke en faktor, kan du variere din trykning; en original dokument i farver og en række sort-hvide kopier som almisser, for eksempel.

Vælg en No-farveprinter

En sikker måde at udskrive kun i sort er at bruge en printer, der kun har sort blæk. Denne mulighed er mindre indlysende end det ser ud. Mange organisationer har et stort antal printere til rådighed på et internt netværk. Du bør gøre dig bekendt med de muligheder i dit kontor for at se, om en sort blæk kun printer er tilgængelig. Selv i et lille kontor eller hjemmenetværk indstilling, kan det være omkostningseffektivt at installere en no-farveprinter til rutinemæssig brug.

Udskriv i gråtoner

Mange printere omfatter en mulighed for at udskrive dokumenter med kun sort blæk, selv om den oprindelige rigt er farvet. Denne indstilling er normalt kendt som gråtoner. Din printer dialogboks, hvor du vælger indstillinger såsom antallet af kopier eller tosidet udskrivning, vil have et afkrydsningsfelt til "Udskriv i gråtoner", hvis indstillingen er tilgængelig. Sproget kan variere en smule, og kan også være så simpelt som "Udskriv i sort." Nogle programmer, såsom Microsoft PowerPoint, giver dig mulighed for både se og udskrive dine dokumenter i gråtoner fra "Vis" muligheder i programmet.

Brug Reserve tilstand

Nogle printere har en indbygget "reserve mode", der udskriver kun med sort blæk, hvis en eller flere farve blækpatroner er tom, mangler eller ikke fungerer korrekt. Du kan tvinge printeren til reserven mode ved midlertidigt at fjerne en farvepatron. Tjek din printers brugsanvisning, da ikke alle printere har denne funktion.

Opret en sort-hvid dokument

Selvfølgelig, hvis dit originale dokument er sort og hvid, den endelige trykte udgave vil også være sort og hvid. Afhængigt af dine udskrivningsbehov, kan designe en monokrom dokument være en bæredygtig strategi for at redde din farve blæk forsyning. Vær opmærksom dog, at nogle trykte områder, der vises sort til øjet kan være en blanding af både sort og farve blæk, kendt som "sammensat sort". Dette gælder især for høj kvalitet udskrivning af billeder til et fotografi eller professionel illustration.

Udskrives en kladde

Du kan også spare blæk ved at vælge "Draft" fra valgmulighederne i dialogboksen til udskrivning. Kladdetilstand generelt udskriver med både sort og farve blæk, men udskriver ved en lavere opløsning og bruger mindre blæk samlet.


relaterede artikler