Sådan sikkerhedskopieres Dentrix

March 23

Dentrix, en praksis management program til brug i tandklinikker, indeholder vigtige og følsomme oplysninger, som kunne lamme produktiviteten i en tandklinik, hvis der skulle opstå en computer fiasko. Derfor er det nødvendigt at sikkerhedskopiere dine Dentrix filer på en regelmæssig basis. Brug en cd eller et USB-drev til at gemme backup-filer. Softwaren gør det muligt tandlæger til at spore, styre og automatisere mange af deres office-processer. Patient dental oplysninger, forsikringskrav indsendelse og planlægning er nogle af funktionerne i softwaren.

Instruktioner

1 Klik på "Start" vælg derefter "Alle programmer". Rul ned på listen over programmer, og klik på "Dentrix."

2 Klik på "IDBAdmin" under "Dentrix;" vælg derefter "Export Database" fra drop-down menuen.

3 Klik på de tre blå prikker, når de vises; derefter klikke på "Gennemse" og navigere til det sted på din harddisk, hvor du vil gemme backup-filer.

4 Indtast et navn til Dentrix backup; derefter klikke på "Kør" i toppen af ​​vinduet. Eksporten begynder automatisk.

5 Klik på "OK" og derefter på "Luk", når processen er færdig. Indsæt en tom cd i diskdrevet på computeren eller isæt et USB-lagerenhed i en ledig USB-port på computeren. Hvis et "AutoPlay" åbnes, skal du lukke det.

6 Klik på "Start" vælg derefter "Computer". Dobbeltklik på ikonet for USB-drev eller diskdrevet at vise den valgte lagerenhed vindue.

7 Naviger til backup Dentrix filen. Klik på filen, og derefter trække det ind i vinduet på lagerenheden. Hvis enheden er et USB-drev, de backup-filer overføres automatisk til drevet. Hvis du bruger en cd, efter Dentrix backup filer vises i vinduet, klik på "Brænd disk" knappen på menulinjen. Klik på "OK" for at bekræfte, at du vil brænde filerne til disken.


relaterede artikler