Hvad er en 10 Base T Ethernet Network Interface Card?

June 6

Hvad er en 10 Base T Ethernet Network Interface Card?


En 10 Base-T netværkskort (NIC) tillader en computer til at få adgang til internettet eller et lokalt netværk (LAN) via et Ethernet-kabel. Det er installeret inde i computeren via en PCI-slot. En Ethernet-forbindelse kan derefter sættes i porten på kortet, der er tilgængelig på bagsiden af ​​computeren.

Fart

En 10 Base-T NIC er i stand til at overføre data med en hastighed på 10 megabit per sekund. Dette gør Ethernet tilslutninger ideel til high-speed internetforbindelser og store netværk.

10 Base-T Standard

10 Base-T henviser til en standard Ethernet-kabel teknologi. 10 Base-T bruges to snoede ledninger til at overføre data mere effektivt end sine forgængere. Ledningerne anvendes, er mere fleksible end andre standarder, som gør dem lettere at installere og køre i overfyldte områder. Den maksimale længde under anvendelse af 10 Base-T er 100 meter.

Anvendelser

Den NIC åbner mange muligheder for hjemmet og firmaet computing. Evnen til at skabe et netværk og overføre data mellem mange computere hurtigt er et stort aktiv for virksomhederne. Homes kan bruge NIC at oprette forbindelse til en router, der tillader flere computere at dele en high-speed internet-forbindelse.


relaterede artikler