Sådan Burn AVI til DVD gratis

May 4

Sådan Burn AVI til DVD gratis


AVI-filer er komprimerede eller lave komprimerede videofiler. Brændende en AVI-fil til en DVD, så det spiller på de fleste stand-alone DVD-afspillere, kræver at omdanne det til MPEG 2 format. Heldigvis gratis software, der er en del af standard Microsoft-software-pakke gør det nemt at gøre. Ved at bruge Movie Maker videoredigering og DVD-software, brændende AVI-filer til en DVD kan gøres med minimal indsats i en kort tid.

Instruktioner

1 Hent Movie Maker (Windows version 7). Gå til "Windows Live" hjemmeside. Klik på "Download nu". Klik på "Kør". Check "Movie Maker" ved siden af ​​kasser med de programmer, du vil installere. Klik på "Næste". Marker felterne, hvis du ønsker Bing som standardsøgemaskine udbyder og MSN som startside. Fjern markeringen dem, hvis du ikke vil have dem. Klik på "Næste".

2 Open Movie Maker. Klik på "Start" menuen nederst til venstre på din skærm. Klik på "Alle programmer". Dobbeltklik på "Movie Maker" for at åbne softwaren.

3 Klik på "Tilføj videoer og fotos." Find den AVI-fil, du vil gøre til en DVD. Klik på det. Klik på "Åbn". import AVI filen i Movie Maker.

4 Klik på den blå boks i øverste venstre boks. Rul musen over "Gem film." Klik på "Brænd en dvd." Indtast et filnavn, og klik på "Gem". En statuslinje vises. Tilføj billeder og andre video til DVD ved at klikke på "Læg ​​varer." Find de filer, du vil tilføje, og klik på "Tilføj". Klik på "Næste". Klik på "Menu tekst." Indtast et dvd-titel. Klik på "Skift tekst." Indsæt en tom skrivbar DVD og klik på "Brænd". Din AVI fil vil nu blive brændt på en dvd.