Hvad er de funktioner Computer Memory?

January 26

Computer hukommelse eller RAM-processer hver bit af data vores computer bruger på næsten utroligt hastigheder med uhyggelig konsekvens. Mens disse små transistor fyldt chips kan virke som magi, der er virkelig en omhyggeligt designet teknologi, uden hvilken vores computere ville ophøre med at fungere.

Historie

De første gentagelser af RAM var baseret på egenskaberne af magnetisme på ferrit til at ændre polariteten af ​​materialet og holde data baseret på den aktuelle status for hver ferritkerne i en matrix.

Fordele

RAM opfylder behovet for en mellemmand hukommelse mellem den store kapacitet, men langsom harddisk og de ekstremt hurtige, men begrænsede størrelse CPU registre. RAM øger systemets ydeevne ved at spille mellemmand til drevene og CPU af en computer og holde alle relevante data klar til adgang begge sider.

Fungere

Moderne computere indlæse alle system- og programfiler bliver brugt, samt alle data relateret til driften af ​​disse filer i RAM. For eksempel er, når du skriver et bogstav i Microsoft Word programmet, data i brevet, og støtter operativsystemfiler alle lagt i computere RAM fra harddisken. Så de indlæses fra RAM til CPU og tilbage når opereret.

typer

Der er så mange typer af RAM, som der er processorer og bundkort til at støtte dem. Finde den rette RAM kan være svært. Men store hukommelse virksomheder som afgørende kan automatisk scanne dit system online og fortælle dig den specifikke type, der fungerer sammen med din computer.

Sjov kendsgerning

Moderne pc'er, der kører Microsoft Windows afsat en del af harddisken kaldes en swap-fil. Data, der ikke i øjeblikket anvendes skrives til denne fil til at fungere som RAM indtil det er nødvendigt af CPU'en derefter genindlæses at fungere som normalt.