Hvordan du udskifter en nøgle på en HP Pavilion Keyboard

April 21

Laptop taster kan stoppe med at arbejde, hvis de har klistret væsker spildes på dem, eller hvis de er gentagne gange presset for hårdt. Hvis et tastatur tast på HP Pavilion laptop er blevet stukket eller ikke længere fungerer, behøver du ikke at udskifte tastaturet eller købe en helt ny bærbar. I stedet kan du pop off den gamle nøgle og nemt erstatte det med et nyt, der fungerer korrekt efter rengøring ud hvad stof var årsag nøglen til at holde fast.

Instruktioner

1 Sluk din HP Pavilion bærbare operativsystem. Skub lukkede den øverste LCD-skærmen, og derefter vende den bærbare computer på hovedet.

2 Skub batteriet frigivelse bar til højre, og træk derefter batteriet ud af HP Pavilion laptop. Flip den bærbare computer tilbage over og åbne LCD-skærmen ned.

3 Find den nøgle, du vil erstatte. Skub en tynd og flad genstand, såsom en smør kniv eller kanten af ​​en flad skruetrækker, under side af nøglen. Pop nøglen opad og fra tastaturet.

4 Brug en pincet til at fjerne den lille plastik hængsel stykke, hvis det ikke kommer ud med nøglen. Dyp en vatpind i en flaske sprit. Tør området, hvor nøglen var placeret.

5 Indstil den nye plast hængsel, der fulgte med udskiftning nøglen på den åbne hul på tastaturet. Sæt udskiftning nøgle på tastaturet og tryk ned, indtil den klikker på plads.

6 Anbring batteriet tilbage i HP Pavilion laptop og magt computeren.

TIPS

  • Du kan erhverve udskiftning HP Pavilion laptop nøgler fra online forhandlere, der sælger computer dele.
  • Større nøgler som mellemrumstasten og Shift-tasten kan have en plastik bar inde i dem for støtte, afhængigt af den specifikke model af HP Pavilion bærbar du har. Træk stangen ud af den gamle nøgle og placere den inde den nye nøgle, hvis den ikke allerede har sin egen bar.

relaterede artikler