Sådan Burn en dvd video med Macbook Pro

January 7

Brænde en dvd-video på en Macbook Pro kunne ikke være nemmere med den rette software.

Instruktioner

1 Tjek din computer for iDVD program, der leveres som standard med iLife-software suite fra Apple. Hvis du ikke har det, kan det købes på Apples websted.

2 Åbn iDVD og starte et nyt projekt.

3 Titel din DVD og vælge en menu tema i de første to felter fra toppen af ​​vinduet iDVD.

4 På højre side af vinduet iDVD, skal du vælge din video, og træk den til det felt, der siger "Drop film her." Din video skal være placeret i Movie mappe på din harddisk. Hvis det ikke er, så kopiere det der, og derefter trække den til dit projekt.

5 Tilpas de forskellige muligheder til rådighed for dig: omdøbe menupunkter, tilføje billeder, eller ændre menuen tema, for eksempel.

6 Sæt en tom dvd i diskdrevet placeret i højre side af din bærbare krop. Når computeren har genkendt disken, skal du klikke på knappen "Burn" i nederste højre hjørne af vinduet iDVD. Derefter vente. Din DVD vil være færdig på ingen tid, og klar til at spille på DVD-afspillere.

TIPS

  • Der er andre programmel til rådighed, der udfører lignende opgaver til iDVD software; Dette er imidlertid den eneste, der er produceret af Apple.
  • Hvis din Macbook Pro batteri dør, når du brænder dvd'en, vil din tom dvd blive ruineret, så altid tilslutte strømforsyningen, når du brænder en dvd.

relaterede artikler