Sådan oprettes en Redirect side for en 404 Fejl

September 18

En 404-fejl betyder din internetbrowser forsøgte at navigere til en webside, der ikke findes på dit domæne. Dette kan ske, når et andet websted eller søgemaskine links til en side, der siden er blevet flyttet. En brugerdefineret 404 fejl side kan holde trafikken på dit websted, der ellers kunne forlade efter modtagelse af en 404-fejl. Ved at omdirigere, vil du automatisk sende besøgende til en nyttig del af din hjemmeside.

Instruktioner

1 Opret en 404 fejl side. Dette er en standard HTML-dokument som normale sider på dit website. Medtag en forklaring, at siden de besøgende forsøgte at navigere til er flyttet, og at de vil blive automatisk videresendt til din hjemmeside indeks. Også indeholde et link til din indeks, der skal klikkes hvis den automatiske omdirigering mislykkes.

2 Indsæt følgende kode i toppen af ​​din fejlside med de andre meta-tags:
"<Meta http-ækvivalent =" refresh "content =" 5 "url =" http://yoursite.com/ ">"
Indholdet = "5" er, hvor mange sekunder det vil vente med at omdirigere i sekunder. Erstat "http://yoursite.com/" med din hjemmeside indeks side.

3 Gem din brugerdefineret fejlside som noget såsom errornotfound.html.

4 Upload din brugerdefineret fejlside til dit websted ved hjælp af FTP, som du ville gøre med enhver anden webside.

5 Find en fil i din hjemmeside filer kaldes ".htaccess" og åbne den i Notesblok. Hvis du ikke kan finde en fil med det navn, oprette et nyt tekstdokument til at gemme som ".htaccess".

6 Tilføj linjen "ErrorDocument 404 /errornotfound.html" til toppen af ​​din .htaccess fil og uploade den ændrede filen til din primære hjemmeside mappe.

TIPS

  • Byg fejlen side med de samme stilarter som din vigtigste side og inkludere din hjemmeside navn.

relaterede artikler