Hvad gør man, hvis en pc kører langsomt

January 12

Hvad gør man, hvis en pc kører langsomt


En langsom kørende PC kan komplicere din daglige rutine, så du trykke dine fingre og tæer, som du venter på dokumenter, internettet, eller videospil indlæses. Før frustration får det bedste ud af dig, diagnosticere problemet og se, hvor let eller svært det er at fastsætte.

reboot

Leaving din pc på i længere tidsrum, såsom natten over eller i dagevis, vil få det til at sætte farten ned. Midlertidige filer vil opbygge og indsamle på harddisken, hvilket igen vil fylde plads og hukommelse. Midlertidige filer kan elimineres ved blot at genstarte, eller genstart, din pc. Hvis din computers RAM eller hukommelse, er rodet med filer, du ikke længere bruger, slette dem. Jo mere hukommelse, der bliver brugt, vil den langsommere PC køre.

Vira

Computere er tilbøjelige til at virus, der kan bremse præstationer. Vira, en form for skadelig software, kan scannes for ved at udnytte et antivirusprogram. Hele PC kan scannes for virus i omtrent to til fem minutter. I gennemsnit skal en PC skal scannes for virus en gang om måneden. Men hvis pc'en kører langsomt, eller hvis visse programmer ikke handler / reagerer som de burde, scan for virus uanset den sidste gang du gjorde. Når virussen er blevet identificeret, finde programmer, der kan fjerne den specifikke virus. Når virusset er elimineret, bør PC'en fungere med normal hastighed. Antivirusprogrammer kan købes online eller på de fleste computer butikker.

Hardware

PC'er vil begynde at aftage over tid på grund slitage på selve harddisken, men det betyder ikke, at de ikke kan fastsættes. Indvendig rengøring af PC'en og fjernelse af støv vil forøge maskinens hastighed. Visse dele i pc'en kan blive beskadiget, hvilket får enheden til at køre langsomt. Du kan enten leje en professionel til at reparere det, eller købe de nødvendige reservedele og reparere det selv. Reservedele sælges med instruktioner til korrekt installation. Overophedning kan føre til en langsom PC. Sørg for, at interne ventilator er i drift, og hvis det ikke er, skal det udskiftes.

Processor

Den processor chip, eller CPU, inden pc'en vil afgøre, hvor hurtigt eller hvor langsomt maskinen fungerer. Før du køber en pc, forhøre sig om CPU'en. CPU'en kan ikke være nemt opgraderes, så sørg for du er picking den rigtige til dit behov før købet. Ældre pc'er kan køre langsommere end nyere modeller. Hvis din computer er en ældre model - mere end 5 år - og den langsommelighed er blevet et stort problem, tænke på at investere i en ny enhed. Dette ville imidlertid være den dyreste måde at fastsættelse af problemet.


relaterede artikler