Hvordan kan jeg Overlay et billede med et digt?

March 4

Hvordan kan jeg Overlay et billede med et digt?


Overlejring et billede med teksten fra et digt er let at gøre med moderne software. Bare åbne billedet i et billedredigeringsprogram, sætte det op den måde du ønsker det, og derefter bruge editoren tekst værktøj til at tilføje tekst af digtet. Du kan producere en smuk færdige resultat med relativt lille indsats, og de kunstneriske valg, du foretager kan dække en bred vifte af følelser.

Vælg et billedredigeringsprogram

At kombinere digtet med dit billede, du har brug for et billedredigeringsprogram. Du kan bruge Paint, som kommer med Windows, gratis software som GIMP eller Paint.NET, eller betalt software som Photoshop eller Paint Shop Pro. Overliggende tekst på et billede er let, så du behøver ikke en komplet, robust program. Du skal bare vælge den, du mest trygge ved at bruge.

Opsætning af Picture

Før du tilføjer digtet, åbne billedet i din grafik editor. Brug "Gem som" funktion til at oprette en kopi af dit billede, så du stadig har den originale, hvis du har brug for det. Derefter kan du foretage de ønskede ændringer, såsom beskæring eller ændre størrelsen på billedet, ændre kontrast og lysstyrke niveauer, og skarphed eller sløre billedet klarhed.

Opsætning af tekst

Når dit billede vises den måde du ønsker det, er du klar til at indstille skrifttype, størrelse og farve på din tekst. Med forskellige skrifttyper, kan du fremkalde forskellige stemninger, og ved at styre størrelsen på den tekst, du kan finde en balance mellem fremvisning selve billedet og gøre opmærksom på digtet. Når du er klar til at tilføje tekst, alt du skal gøre er at klikke på ikonet tekst.

Vælg Tekstfarve forsigtigt

Teksten farve du vælger er særligt vigtigt. Vælg en farve, der vil gøre teksten skiller sig ud mod billedet klart og tydeligt. Bright eller hvid tekst går langt over mørke områder af et billede, og mørk tekst går godt i de lyse områder. Hvis dit billede ikke har nok konsistens, så kan du tilføje mørke kanter, undertiden kaldet "slag", omkring din font lyse breve - eller omvendt - så uanset hvor lyst eller mørkt det underliggende billede er teksten stadig være læselige. Tilføjelse grænser kan ikke være så nemt i nogle teksteditorer, så alternativt kan du bruge billedredigeringsprogrammet facon generator til at skabe en enkel, mono-farve rektangel eller oval under det område, hvor du vil have din tekst, og skriv derefter teksten på oven på den. Dette tilslører noget af billedet, men bruges omhyggeligt det kan producere en flot effekt.