Sådan deaktiveres Internet Printing Protocol

August 20

Internet Printing Protocol, kendt som IPP for korte, giver brugerne mulighed for at udskrive til enhver computer i verden ved at sende udskriftsjob med Hypertext Transfer Protocol (HTTP), i henhold til Microsoft TechNet hjemmesiden. For at sende disse udskriftsjob, vil målet computer og printer bruge Group Policy Management Console (GPMC). Ligesom du har brug for GPMC at aktivere udskrivning med Internet Printing Protocol, du har brug for det til at deaktivere tjenesten samt. Når deaktiveret, vil computere fra hele verden ikke være i stand til at bruge din printer til udskrivning dokumenter over internettet.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen i menuen. Hold musen over "Administrative Tools" og vælg "Group Policy Management" for at åbne GPMC.

2 Klik på "Computer Configuration", hvis du ønsker at deaktivere Internet Printing Protocol på denne computer. Klik på "User Configuration", hvis du ønsker at deaktivere den kun for alle brugere. Begge muligheder vil helt deaktivere Internet Printing Protocol.

3 Klik på "Administrative skabeloner". Klik på "System" for at ændre indstillingerne. Klik på linket "Internet Communication Management". Klik på "Internet Communication Settings".

4 Dobbeltklik på "Slå udskrivning via HTTP" linket i "Detaljer" rude. Klik på "Aktiveret".


relaterede artikler