Mislykket Hard Drive Data Recovery

May 16

Mislykket Hard Drive Data Recovery


Harddisk er den vigtigste komponent i en computer. Data gemt i harddiske er ikke permanent sikker. Det kan gå tabt og beskadiget. Hvis du har en mislykket harddisk, kan du nu hente mistede data ved hjælp af værktøjer og software.

Egenskaber

PcStats.com kalder harddiske "dynamiske lagringsenheder," og anbefaler sikkerhedskopiering af data for at forhindre fuldstændig tab.

Årsager

Forkert formatering, en korrupt filsystem eller en mekanisk fejl kan gøre en harddisk mislykkes.

Værktøj

Indhentning af data på din egen er mulig. Popularmechanics.com anbefaler at bruge Prosoft Data Rescue II software skræddersyet til Mac OS og Mac-formaterede drev. Indstillinger for pc-ejere omfatter Prosoft Data Rescue PC, Ibas Easy Recovery og Data Recovery og Recover My Files fra GetData.com.

Advarsel

Selvom freeware, datagendannelse software er tilgængelig på internettet til download. PCstats.com kalder det meste af denne software "tynde på jorden." Anbefalet freeware for hentning af data er FINDNTFS, hentes fra Partitionsupport.com.

Overvejelser

Gør-det-selv data opsving er kun tilrådeligt, når du er sikker på, hvad du forsøger. Selvom dyre, leje fagfolk til sikker data opsving er et andet alternativ.


relaterede artikler