Sådan Start My Own Chat websted med Kanaler

September 29

Sådan Start My Own Chat websted med Kanaler


En chat site tillader flere brugere at diskutere emner af interesse for dem i realtid. Selvom der er mange måder at starte din egen chat site, med chatrum til alle former for emner, de mest robuste løsning er at linke til en etableret Internet Relay Chat server med dine egne chatrum hostes på det. Disse servere er gratis, robust og mere end i stand til at håndtere dit websteds trafik.

Instruktioner

1 Download en java IRC program som PJIRC eller JWIRC. Dette vil give dig mulighed for at tilslutte din hjemmeside til en IRC-server; hvilket gør at køre flere store chatrum på en gang muligt. Følg programmets installationsvejledning at føje den til din hjemmeside. Åbn Notesblok eller din foretrukne teksteditor til at begynde at oprette websider for din chatrum.

2 Opret en ny fil og indsætte HTML-koden for en grundlæggende hjemmeside: <html> <head> <title> titel </ title> </ head> <body> </ body>, hvor "TITLE" er navnet på din chat værelse. Mellem <body> </ body> tags, skal du indsætte koden for dit java chat program - fortæller det som IRC-server til at forbinde til og navnet på dit chatrum. Gode ​​chat-servere til at bruge, er QuakeNet og EFnet. Se dokumentationen til den specifikke kode du skal bruge din chat applikationens.

3 Gem dokumentet som CHATROOM.html, hvor chatroom er navnet på chatrummet pågældende. Gentag dette for alle andre chatrum, du ønsker at køre gennem dit websted. Opret en anden ny fil og indtast grundlæggende website kode igen. Mellem <body> </ body> tags, oprette en liste over links til dine chatrum ved at tilføje <ol> </ ol>.

4 Tilføj en linje af <li> <a href="CHATROOM.html"> chatrum NAVN </a> </ li> mellem <ol> og </ ol> per chatrum fil, du oprettede. Alter chatroom og CHAT ROOM NAME til at matche dine filer og værelse navne. Gem filen som index.html. Upload alle de HMTL filer, du har oprettet til din hjemmeside. Dit chat site er nu klar til at modtage besøgende.

TIPS

  • De websider, du har oprettet med denne kode er funktionel, men meget grundlæggende. Du kan tilpasse dem let ved skiftende side og font farver eller endda bruge et program som Dreamweaver, FrontPage eller iWeb til at designe en brugerdefineret hjemmeside. Det vigtige er at fastholde den kode, der lancerer din Java IRC-klient, så besøgende kan bruge dine chatrum.
  • Brug IRC er den bedste metode til at køre et chatrum, fordi det er både hurtig og funktionel - der er beregnet til dette formål. Men det betyder også, alle med en IRC klient kan få adgang til dit chat rum, og dette kan føre til ballademagere du ikke kan gøre meget om. Hvis du finder du har en masse problemer med folk i chatrummet, overveje at bruge bruger forbyde eller endda passwording kanalerne.

relaterede artikler