Sådan Take Apart en Epson CX4600

September 3

Tager fra hinanden Epson Stylus CX4600 forbereder printeren til opbevaring, forsendelse eller genanvendelse ved at fjerne løse dele, stuvning af papirkassette og fjerne scannerlåget. Dele ligesom USB-kabel, netledning og blækpatroner er også fjernes under afmontering og emballeret eller kasseres som nødvendigt. Funktionerne i CX4600 er nu stort set forældet, og du måske ønsker at tage ud af printeren, før du installerer en ny. Nedbryde CX4600 er ukompliceret og tager omkring 10 minutter.

Instruktioner

1 Løft scannerlåget for at eksponere printhovedet. Pry åbne låget til blækpatronerne på toppen af ​​printhovedet for at eksponere blækpatronerne.

2 Løft blækpatronerne og kassere dem, hvis det er nødvendigt. Luk scannerlåget og tag CX4600 ved dens udløb.

3 Tag netledningen bag på printeren, og fjern USB-kablet. Wrap op ledningerne og læg dem til side.

4 Fjern eventuelt resterende papir fra foderet papir fælde og fold det ned, så det sidder i plan med kroppen af ​​printeren. Skjul udbakken i bunden af ​​printeren indad.

5 Åbn scannerlåget så langt som det vil gå, og løft den ud af sine hængsler. Wrap dækslet separat, hvis det er nødvendigt, eller lade det lukkede og springe dette trin. Den CX4600 er nu adskilt.


relaterede artikler