Sådan Set Up Defrag Fjernt

October 25

Computer filsystemer organisere information om opbevaringsforhold drev til hurtig hentning når der anmodes om oplysninger fra opbevaring og effektiv, velordnet skriftligt når oplysninger er gemt på lager. Filsystemer lagre oplysninger i statisk tildeling enhed størrelser så nogle blokke ikke fylde helt, når data størrelse er mindre end en tildeling fil enhed eller gemme en enkelt fil kan kræve mere end én blok til at gemme en stor fil. Over tid, de datablokke bliver mindre sammenhængende, faldende computerens ydeevne som søger tid til at finde filer stiger. Defrag filsystemer på eksterne computere ved hjælp af Defrag kommando-linje værktøj til at bruge bedrage funktioner, mere grundigt defragmentere filsystemet.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skrivebordet i Windows. Klik på "Programmer," klik "Tilbehør" og derefter klikke på "Remote Desktop Connection" ikonet.

2 Indtast IP-adressen på den computer, der har Fjernskrivebord tjeneste aktiveret i "Computer" feltet. Vælg knappen "Connect" og derefter indtaste brugernavn og adgangskode for en konto, der har tilladelser til at etablere en Remote Desktop forbindelse til den computer, der har Fjernskrivebord tjeneste aktiveret. Tryk på "Enter" -tasten og pc-skrivebordet på fjerncomputeren vises i Remote vindue Desktop.

3 Klik på "Start" knappen på pc'en skrivebordet på fjerncomputeren og klik på "Søg". Skriv "cmd" i feltet "Søg" og derefter højreklikke på ikonet kommandolinjen, der vises, og klik på "Kør som administrator".

4 Skriv "defrag C: / f / w / c / v" og tryk på "Enter" -tasten. Defragmentering påbegyndes for alle storage enheder på fjerncomputeren og give detaljerede output på defragmenteringen status og underretning når det står færdigt.


relaterede artikler